Ε. Αραβανή – Ηλίας Βρεττός: Πέρασαν μαζί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!

Ο έρωτας όλο και δυναμώνει ανάμεσα στην όμορφη Ευαγγελία Αραβανή και τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Real Life την προηγούμενη Παρασκευή το μοντέλο ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της! Η Ευαγγελία με το που έφτασε στην συμπρωτεύουσα κατευθύνθηκε αμέσως στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με την Νατάσα Θεοδωρίδου και ο φακός της εφημερίδας τους εντόπισε να βγαίνουν μαζί από την πίσω πόρτα του μαγαζιού τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το ζευγάρι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί όσα μπορεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. Το Σάββατο το μεσημέρι οι δύο τους έκαναν βόλτα στην παραλία και απόλαυσαν φρέσκο ψάρι. Ο Ηλίας για να ευχαριστήσει την Ευαγγελία της ετοίμασε μια μικρή έκπληξη. ‘Έκλεισε ένα πολύωρο πρόγραμμα σε spa για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν από την πίεση της εβδομάδας! Το βράδυ το μοντέλο βρέθηκε και πάλι στο νυχτερινό κέντρο παρέα με φίλους… Οι δύο τους πρόσπαθησαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους και αρκέστηκαν σε κάποιες ματιές γεμάτες νόημα!

Την επόμενη μέρα ταξίδεψαν μαζί με φιλικό ζευγάρι μέχρι τον Βόλο, όπου είχαν προγραμματίσει να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Οι λιγοστοί φίλοι που γνωρίζουν για την σχέση του ζευγαριού μιλούν για έναν παθιασμένο έρωτα! Η σχέση τους κρατάει περίπου τέσσερις μήνες και η πρώτη τους γνωριμία έγινε στο Πρωινό mou!

ΠΗΓΗ: REAL LIFE

Read More

And More