Επιτέλους εκδηλώθηκε! H Britney Spears μάς δείχνει τον νέο της αγαπημένο!

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούσε παντού με έναν μυστηριώδη άντρα. Πλέον δεν το κρύβει! Δύο μήνες μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Jason Trawick, η Britney Spears είναι και πάλι ερωτευμένη!

Κυκλοφορούσε συνέχεια μαζί του μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, σε σημείο που οι παπαράτσι να του δώσουν το παρατσούκλι “everyday Dave” χωρίς όμως η Britney να αποκαλύπτει ποιος είναι και τι σχέση έχουν!

Τώρα πλέον δεν το κρύβει! Η 31χρονη τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη με τον 27χρονο Dave Lucado με τον οποίο πήγε χεράκι-χεράκι για ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, αποκαλύπτοντας επιτέλους ότι είναι ερωτευμένη! Το πλατύ της χαμόγελο άλλωστε την προδίδει!

Ο Dave δεν προέρχεται καν από το χώρο της σόοουμπιζ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι δουλειά κάνει. Η μόνη του “εργασία” βέβαια αυτόν τον καιρό είναι να κάνει την Britney ευτυχισμένη!

Οι δυο τους εθεάθησαν την τελευταία εβδομάδα να πηγαίνουν χεράκι χεράκι ακόμα και σε γήπεδο γκολφ, δίνοντας έτσι μια ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες και τις εικασίες για το ποια είναι η σχέση τους!

Η Britney μάλιστα, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της μετά από τρία χρόνια σχέσης, δήλωσε στο περιοδικό Harper’s Bazaar ότι εάν το timing είναι σωστό θα ξαναπαντρευόταν και θα έκανε και άλλα παιδιά. Μήπως ήρθε η ώρα;

Read More

And More