Ο Χ. Σπανός φωτογραφίζεται με την κόρη του και δηλώνει: “Έκλαψα από ευτυχία όταν γεννήθηκε!”

Αν και 38 ετών, έχει ήδη μια 10χρονη κόρη που υπεραγαπά και θέλει να προστατέψει με κάθε τρόπο! Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός φωτογραφήθηκε μαζί της για το περιοδικό OK και μίλησε για το γάμο και την πατρότητα αλλά και για τα επαγγελματικά του!

Μόλις στα 28 του έγινε πατέρας ύστερα από ένα κεραυνοβόλο έρωτα και το γάμο του με την δασκάλα του στη δραματική σχολή, Μελίνα Παιονίδου. Σήμερα η κόρη του Μαρίνα είναι 10 ετών και ο Χρήστος Σπανός δηλώνει… ερωτευμένος μαζί της!


Όπως είπε και στη συνέντευξή του στο περιοδικό OK, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη σύζυγό του όταν εκείνη ακόμα ήταν δασκάλα μουσικής στη δραματική σχολή που εκείνος φοιτούσε. Μετά το πέρας των σπουδών του της αποκάλυψε πώς αισθάνεται και όπως λέει αντί για πρόταση γάμου τη ρώτησε αν ήθελε να γίνει η μητέρα του παιδιού του! Ο γάμος τους έγινε στην Κεφαλονιά και μόλις στα 28 του ο Χρήστος έγινε πατέρας και μάλιστα η γέννηση της κόρης του τον έκανε να κλάψει από ευτυχία!


” Δε φοβήθηκα ούτε μία στιγμή να αναλάβω τις ευθύνες ανατροφής ενός παιδιού. Ήθελα να είμαι μέσα σε όλα και αυτό συνεχίζεται ακόμα και τώρα με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνομαι υπερπροστατευτικός. Το μόνιμο άγχος μου είναι να μην πληγωθεί”, δηλώνει ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή στο σίριαλ “Άκρως οικογενειακόν”.

Δηλώνει ότι δεν μαλώνει ποτέ την κόρη του παρά μόνο όταν δεν κάνει τα μαθήματά της αλλά δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι η κόρη του θα αρχίσει να βγαίνει με αγόρια! “Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου. Ξέρω ότι θα είμαι αυστηρός και ότι θα την ελέγχω γιατί θέλω να βρει έναν άνθρωπο που να την αγαπάει”.


Η μικρή Μαρίνα φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της στη μουσική και το αίσθημα δικαίου-πέρα από την εμφανή εξωτερική ομοιότητα- του μπαμπά της. Επίσης είναι αυστηρή κριτής στα επαγγελματικά του μπαμπά της! “Η κόρη μου έχει απομυθοποιήσει τον κόσμο του θεάματος και αυτό μου αρέσει”, δηλώνει ο ηθοποιός που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο μιούζικαλ “Θα σε πάρω να φύγουμε”.

Περισσότερα στο OK που κυκλοφορεί!

Read More

And More