Η ηθοποιός Μίνα Ορφανού προσφέρει τους πίνακές της στα παιδιά που έχουν ανάγκη! Φωτογραφίες

Η ηθοποιός Μίνα Ορφανού που έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της στο σήριαλ Βασιλιάδες έχει κι άλλα ταλέντα. Είναι πολύ καλή ζωγράφος. Όταν μάλιστα αυτό το ταλέντο βοηθάει παιδιά που έχουν ανάγκη και μάλιστα αυτές τις δύσκολες μέρες τότε τα λόγια είναι περιττά!

/
Mε την ηθοποιό Σύλβια Δεληκούρα

Χθες έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης της Μίνας η οποία προσφέρει 18 συλλεκτικά έργα της για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ΚΕΠΕΕΑ.

/
Με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Η έκθεση θα συνεχίσει στη γκαλερί του Booze Cooperativa έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 (Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 19.00 – 00.00).

/

Το θέμα της έκθεσης «Ορίζοντες/Αναδρομική», η Μίνα Ορφανού, το εμπνεύστηκε από το Κέντρο και περιλαμβάνει έργα που αντικατοπτρίζουν τη ψυχή και την πολυδιάστατη προσωπικότητα της ζωγράφου αποτυπωμένα με έναν ιδιαίτερο – μοναδικό τρόπο που προκαλούν συγκίνηση στο θεατή.
Το Κέντρο απευθύνεται σε άτομα με αυτισμό, νοητική στέρηση και σύνδρομο Down, από 15 ετών και άνω. Απασχολούνται σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και παράλληλα ενισχυτικά προγράμματα (www.keepea.gr).
Μέσα από την εκδήλωση αυτή, το κοινό προσκαλείται να στηρίξει το έργο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας πολυετής σκοπός – η μεταστέγασή του σε νέες εγκαταστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης.
/
Μέρος των εσόδων της πώλησης των έργων θα διατεθούν στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».Tόπος: Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα)

/

Read More

And More