H Πηνελόπη Πλάκα μιλάει για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τονίζει, ” Όλα είναι μια χαρά”

Η Πηνελόπη Πλάκα που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Mega, “Mε τα παντελόνια κάτω”και πριν λίγες μέρες έκανε το πρώτο της γύρισμα στην εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου “Dr Cook”, μίλησε στην εφημερίδα Νews για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, τη συνεργασία της με τον Κώστα Βούτσα αλλά και για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη!

Πως ήταν η πρώτη σου εμπειρία από το πρώτο γύρισμα στο “Dr Cook!”

Ωραία ήταν! Πάμε πολύ καλά, έχει δέσει η ομάδα και έχει πολλή πλάκα. Κάναμε το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου την περασμένη Δευτέρα. Είχαν προηγηθεί η πρόβα και η φωτογράφιση.

Με το σίριαλ;

Πάμε πολύ καλά κι από ό,τι μαθαίνω αρέσει πολύ στον κόσμο. Είναι μια σειρά της εποχής. Έχει να κάνει με την οικονομική κρίση. Βλέπουμε πράγματα και στιγμιότυπα που μπορεί να έχουμε κάνει και εμείς στη ζωή μας τώρα που μιλάμε, αλλά αποδίδονται από μια άλλη κωμική σειρά. Στόχος είναι να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να γελάσουμε και λίγο- όλοι το έχουμε ανάγκη.

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Κώστα Βουτσά;

Είναι υπέροχο, γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι μέσα στην ενέργεια. Και να θες να πεις ότι είσαι κουρασμένος, δεν μπορείς βλέποντας τον να κάνει τόσα πολλά πράγματα σε αυτή την ηλικία και να μην ησυχάζει ούτε λεπτό. Παίρνω αισιοδοξία και δύναμη από το χαμόγελο του!

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον πρώην ή νυν σου;

Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω στα προσωπικά μου, τα ξέρετε. Όλα είναι μια χαρά, υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση.

Φοβήθηκες από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα Μέσα τη σχέση σου;

Φοβήθηκα στην αρχή, γιατί μου χρέωσαν και κάποιες σχέσεις που δεν υπήρχαν καν, οπότε έπεσαν πολλά μαζεμένα και δεν ήξερα πως να τα διαχειριστώ. Ούτε τώρα ξέρω, για να είμαι ειλικρινής. Και σου μιλάω γενικά ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω μεγάλο δίλημμα: Να ζήσω κανονικά ή όχι; Ξέρω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά εγώ τώρα μαθαίνω να το διαχειρίζομαι όλο αυτό!

Read More

And More