Ελ.Τζούλη- Π.Καμμένος: Ετοιμάζουν την βάφτιση της κόρης τους!

Τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους ετοιμάζουν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και η σύζυγος του, Ελένη Τζούλη- Καμμένου.

Το μυστήριο θα γίνει στα τέλη Μαϊου στην πανέμορφη Νίσυρο, όπου κατάγεται η μητέρα του Πάνου Καμμένου. Λίγοι φίλοι, συγγενείς και βουλευτές του κόμματους θα βρεθούν στη Παναγία τη Στηλιανή, ένα πανέμορφο ξωκλήσι που βρίσκεται πάνω στο λόφο Μανδράκι…Το όνομα που θα πάρει η μικρή κυρία που είναι 13μηνών, σύμφωνα με τη Real Life είναι Πολυτίμη, το όνομα της μητέρας του Πάνου Καμμένου. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γεύμα στην πλατεία του χωρίου, ενώ για όσους δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν μέχρι το όμορφο νησί, η οικογένεια θα οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για το χαρμόσυνο γεγονός.

Μετά τον ερχομό της κόρης και του πέμπτου μέλους της οικογένειας, όλα έχουν αλλάξει! Σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγος του Ελένη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν αφήνει λεπτό από την αγκαλιά του την πριγκίπισσα του! “ Η μικρή έχει αρχίσει να του κάνει νάζια κι αυτό τον τρελαίνει” τόνισε!

Read More

And More