Ιωακείμ Φωκάς: Ο γιατρός που κάνει επιτυχία στο τραγούδι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός!

Το πρωί εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός και το βράδυ εμφανίζεται στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Χατζίδου. Ο λόγος για τον Ιωακείμ Φωκά, που δηλώνει ερωτευμένος και έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο γνωστός ερμηνευτής παραδέχεται σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ!” πως υπάρχει δυσκολία στο να συντονίσει τις δυο μεγάλες του αγάπες, την ιατρική και το τραγούδι, αλλά έχει καταφέρει να τα διαχωρίζει καλά. “Όταν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, είμαι γιατρός και όταν είμαι πάνω στην πίστα, είμαι τραγουδιστής. Δουλεύω ειδικευόμενος πλαστικός χειρουργός και τα βράδια τραγουδάω στο Posidonio”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο γνωστός ερμηνευτής που τραγουδά το “τέλεια χωρίς καμιά ατέλεια”, αποκάλυψε πως έχει βρει την ιδανική σύντροφο και είναι ερωτευμένος. “Μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος. Η κοπέλα μου δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Έχουμε αρραβωνιαστεί και πάμε για γάμο!”, ανέφερε.

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως από μικρός είχε σχέση με τη μουσική, μόνο που ήταν λίγο διαφορετική. “Μικρός ήμουν ψάλτης στη Μητρόπολη”, εξομολογήθηκε.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More