Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου: το 17χρονο μοντέλο που έχει τρελάνει τον κόσμο της μόδας!

Είναι 17 χρονών, ελληνίδα κι έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της μόδας! Ο λόγος για την Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου η οποία είναι ελληνίδα από την μεριά του πατέρα της και γαλλίδα από την μεριά της μητέρας της.

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/14-04/ioustini1.jpg

Η 17χρονη καλλονή έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς πασαρέλες, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε δίπλα στο super model Καρολίνα Κούρκοβα, σε σόου γνωστής εταιρείας εσώρουχων. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real Life, σύντομα θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια που ετοιμάζει διάσημη εταιρεία ρούχων.

src=/files/Image/NEWS/2013/APRILIOS/14-04/ioustini4.jpg

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν σε ηλικία 15 ετών κέρδισε τον διαγωνισμό του γαλλικού Elite Model’s Look. Παρότι η συγκεκριμένη διάκριση της άνοιξε τις πόρτες της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, η ίδια επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στα μαθήματα του σχολείου της, στόχος που έχουν θέσει από κοινού με τη μητέρα της, Μαρί.

Σίγουρα χαίρομαι για την εξέλιξή της, αλλά θέλω παράλληλα με το μόντελινγκ να τελειώσει και τις σπουδές της, κάτι που το θέλει και η ίδια. Έχουμε αποφασίσει από κοινού, μόλις τελειώσει το σχολείο, να φοιτήσει σε γαλλικό πανεπιστήμιο, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της μόδας είπε η μητέρα της μιλώντας στην Real Life.

Read More

And More