Σπ. Χαριτάτος: Με αγωγή μαμούθ απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Με αγωγή απάντησε ο Σπύρος Χαριτάτος σε όσα του καταλογίζει κατά καιρούς η τηλεοπτική μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στις συνεντεύξεις της. Ο δημοσιογράφος ζητάει από την πρώην συνεργάτιδά του ένα εκατομμύριο ευρώ μέσω της αγωγής που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πόσο που δηλώνει πως θα το διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σπύρος Χαριτάτος υποστηρίζει στην αγωγή, την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Espresso, πως τα όσα έχει πει κατά καιρούς η κυρία Μπαρμπαρίγου για τον ίδιο “είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι το διασυρμό”. “Με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή, τα χρήματα θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων”, σημειώνει στη συνέχεια.

Η “κόντρα” τους ξεκίνησε όταν στις 26 Φεβρουαρίου η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε, σε τηλεοπτική συνέντευξη, πως ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια στην εκπομπή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλονιστεί τόσο πολύ η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή πως το πρώτο έτος της συνεργασίας τους τον καλούσε καθημερινά στο εστιατόριο της για φαγητό, ενώ τον είχε προσκαλέσει και στο ξενοδοχείο της μητέρας της στην Πάρο. “Υποθέτω πως δεν θέλεις να βλέπεις τον βασανιστή σου κάθε βράδυ και δεν τον καλείς σε διακοπές με οικεία πρόσωπα.”

Ακόμα αναφέρει για την τηλεοπτική μαγείρισσα: “Είχε ελεύθερο ωράριο: ερχόταν κι έφευγε όποτε ήθελε, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης η αναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών, τα οποία προωθούσε χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξη μας. Η ώρα παραμονή της στο στούντιο δεν ξεπερνούσε ποτέ τη μία ώρα. Εκτός από συκοφαντικό και επικίνδυνο είναι αστείο να εμφανίζεται ότι της κάναμε καψώνια. Τι κάναμε; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι;, της δίναμε αλάτι αντί για ζάχαρη ή είχαμε πει στους κάμεραμαν να τη δείχνουν άσχημη και χοντρή στο γυαλί;”.

Read More

And More