Έξαλλος αεροσυνοδός φέρνει τα πάνω κάτω σε πτήση!

Ο 38χρονος Στίβεν Σλέιτερ, ήταν ένας ήρεμος και έμπειρος αεροσυνοδός. Όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας. Όταν η πτήση 1052 από το Πίτσμπουρκ ολοκληρώνεται και το αεροπλάνο πατά έδαφος, μία κυρίασηκώνεται να πάρει τις αποσκευές της.

Αυτό όμως απαγορεύεται μέχρι να δώσουν την αντίστοιχη εντολή. Τότε ο αεροσυνοδός πλησιάζει τη γυναίκα και της ζητά ευγενικά να κάτσει στη θέση της και να περιμένει όπως έκαναν οι υπόλοιποι 99 επιβάτες. Εκείνη όμως ανένδοτη. Όχι μόνο πήρε τις αποσκευες της αλλά και χτύπησε με την βαλίτσα της τον Στίβεν στο κεφάλι και αντί να του ζητήσει συγνώμη, τον έβρισε κι από πάνω.

Ε, αυτό ήταν, του γύρισε το μάτι! Πήγε στο μικρόφωνο κι άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους επιβάτες, ειδικά την εν λόγω κυρία. Και δεν σταματά εκεί. Πάει στο ψυγείο, παίρνει κάποιες μπύρες και ανοίγει την πόρτα του αεροπλάνου. Πατάει το κουμπί που ανοίγει τη τσουλήθρα εκτάκτου κιδύνου και τσουλάει έξω από το αεροπλάνο αφού πρώτα πέταξε έξω τις βαλίτσες του.

Γλιστρώντας μάλιστα φώναξε: ”Πάνε 28 χρόνια στη δουλειά”. Ο πρώην πλέον αεροσυνοδός έφυγε από το αεροδρόμιο ανενόχλητος και πήγε στο σπίτι του. Όταν οι αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα για να τον συλλάβουν, τους έδωσε την εντύπωση ότι τον είχαν διακόψει από την ερωτική πράξη.

Τώρα είναι αντιμέτωπος με 7 χρόνια φυλάκισης. Η εταιρεία περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι ο υπάλληλός της είχε μια κακή ημέρα.

Read More

And More