Ν. Τσιλιπουνιδάκης στο ΤLIFE: Η αδερφή μου και τα ανίψια μου ζουν από τύχη!

Αντιμέτωποι με τους ληστές ήρθαν η αδερφή και τα ανίψια του ρεπόρτερ Νίκου Τσιλιπουνιδάκη του Star, το πρωί της Παρασκευής, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Κινέτα. Η γυναίκα επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία και στη συνέχεια με τον αδερφό της Νίκο, ο οποίος έφτασε πρώτος στο σπίτι στην Κινέτα από τον Πειραιά.

Ο ίδιος αναστατωμένος μιλά στο TLIFE και καταγγέλει την αστυνόμευση της περιοχής, αλλά εξηγεί πως η ίδια η κυβέρνηση ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής: “Ηταν 11 το πρωί όταν τρεις αλλοδαποί παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού της αδερφής μου στην Κινέτα. Ο ένας από αυτούς μπήκε μέσα κι ανέβηκε στον πάνω όροφο όπου ήταν αδερφή μου με τα παιδιά της. Η ίδια όταν άκουσε τη φασαρία βγήκε για να πάρει στο δωμάτιο τον γιο της τον Δημήτρη και την ώρα που τον βούτηξε να το βάλει στο δωμάτιο, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή. Τον περιέγραψε στην αστυνομία και περιμένουμε να τον εντοπίσει.

Έμεινε κλειδωμένη στο δωμάτιο με τα παιδιά για 45 περίπου λεπτά και έπευσαν οι κάτοικοι που άκουσαν φασαρία, οι ληστές πανικοβλήθηκαν κι έφυγαν. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η αδερφή μου και τα ανίψια μου ζουν από τύχη!

Δεν ξέρω αν ήταν άοπλοι, ούτε αν πήραν κάτι, μάλλον δεν πρόλαβαν. Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα πέρα από ότιήρθε αντιμέτωμετη η αδερφή μου με τους ληστές, είναι ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή. Εμένα με ειδοποίησε η αδερφή μου 11:15 ότι μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι, έφυγα από τον Πειραιά για να πάω στην Κινέττα, στο δρόμο ειδοποιούσα την αστυνομία, την άμεση δράση κλπ. εγώ έφτασα 12:15 πρώτος και δεν έιχε έρθει κανείς. Ήρθαν μισή ώρα μετά… Όταν έμενε εδώ ο Σημίτης και ήταν πρωθυπουργός δεν έβρισκες να παρκάρεις από τα περιπολικά και το καταγγέλω αυτό!

Τώρα δεν υπάρχει περιπολικό. Κι ένας σταθμός που υπάρχει εδώ την Κινέτα τον πάνε για κλείσιμο. Μια περιοχή με πάνω από 5.000 κατοίκους και 2.000 παιδιά έιναι στο έρμαιο. Υπάρχουν δεκάδες άλλα παρόμοια περιστατικά.

Με βοήθησαν οι αστυνομικοι συντάκτες του καναλιού και ειδοποίησαν την ασφάλεια Μεγάρων που ήρθε τελικά… Η άμεση δράση ήρθε από το Θριάσιο, ενώ ένα και μοναδικό περιπολικό που υπάρχει στην Κινέττα είναι ακινητοποιημένο γιατί δεν εγκρίνει την επισκευή του!

Read More

And More