Η αδερφή της 23χρονης Φαίης ομολόγησε – “Έκανα σεξ με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδερφής μου και με εκβίαζε με ροζ βίντεο”

Δένουν σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπλάχα στην Νέα Μάκρη. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση φαίνεται πως είναι η 32χρονη αδερφή της, Μαρία – Ελένη Μπλάχα, η οποία παραδέστηκε ουσιαστικά ότι είχε ερωτική σχέση με τον Β. Στεφανάκη, το φερόμενο ως δολοφόνο της αδερφής της, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, υποστήριξε στην απολογία του ότι είχε δεσμό με την Μαρία – Ελένη Μπλάχα και γι’ αυτό αυτή ανέλαβε να τον καλύψει στην αστυνομία μετά τον τραυματισμό της 23χρονης Φαίης. Από την άλλη, η 32χρονη Μαρία – Ελένη έδωσε διαφορετικές καταθέσεις ισχυριζόμενη τελικά ότι ο Β. Στεφανάκης την εκβίαζε με ροζ βίντεο.

«Είχαμε κάνει έρωτα μία φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο Ιντερνετ», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία της η Μαρία – Ελένη.

Η 32χρονη Μαρία – Ελένη Μπλάχα είναι μία γυναίκα εντυπωσιακή όπως φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γεγονός που προσδίδει ακόμα περισσότερη ίντριγκα στο ερωτικό θρίλερ της Νέας Μάκρης, που κατέληξε σε τραγωδία.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο NewsIt

Read More

And More