Μ. Σολωμού: ”Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Ήταν μία φάση, τέλος”!

Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν τη Μαρία Σολωμού να μην παντρεύεται γιατί παίρνει σύνταξη 1800€ από τον δικαστή πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. ”Είναι ανεπίτρεπτο, ένας άνθρωπος, ο οποίος λέγεται δημοσιογράφος και κάνει έρευνα για ένα ζήτημα, να μη διασταυρώνει κάτι για το οποίο γράφει, ακόμη και με εμένα που με αφορά. Με στεναχώρησε πολύ αυτή η ιστορία και με τσάντισε”,δηλώνει στο DownTown.

Η όμορφη ηθοποιός παραδέχεται πως μπήκε μέσα οικονομικά με όλα αυτά που έγιναν στην Ονειροπαγίδα. Πλέον συντηρείται από τα σπικάζ που κάνει, από τη σχολή που διδάσκει και από τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Το στεγαστικό δάνειο που πήρε είναι ένα αγκάθι για εκείνη.

Ποια είναι η σχέση της με το σεξ; ”Δεν ξέρω αν χορταίνεται το σεξ. Έχω ζήσει ακόμη και εννιά μήνες χωρίς σεξ, μία άλλη περίοδο για έξι μήνες και μία άλλη για τρεις. Για να κάνω έρωτα ξεκινάει από το πώς νιώθω, αρχίζει συναισθηματικά και εγκεφαλικά”. Η Μαρία δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και τσαντίζεται όταν την φωτογραφίζουν με τον σύντροφό της. Ωστόσο δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Γενικά έχει κάνει πράγματα ανατρεπτικά. Στην ερώτηση για το αν έχει δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά απαντά: ”Ναι, έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν μ’άρεσαν και δεν φτούρησε. Τα δοκίμασα, εντάξει, ήταν μια φάση της ζωής, τέλος”.

Με τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου,διατηρεί άριστες σχέσεις.

Read More

And More