Σάκης Ρουβάς: Συμπληρώνει δύο δεκαετίες λαμπερής καριέρας!

Σε λίγους μήνες συμπληρώνει 20 χρόνια καριέρας και είναι από τους λίγους που δεν έχει κουράσει τους θαυμαστές του. Σε κάθε του εμφάνισει επικρατεί το αδιαχώρητο. Χιλιάδες ”Ρουβίτσες” μαλλιοτραβιούνται για ένα κομμάτι απ’το μπλουζάκι του, για ένα άγγιγμα για ένα χαμόγελο. Προσφέρει. Όχι μόνο με τη μουσική του αλλά και με το έργο του.

Ποιοτική ζωή για τα παιδιά όλου του κόσμου. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής του. Το DownTown αναφέρει ότι είναι επίσημος αγγελιοφόρος στον σύλλογο Ελπίδα, Φίλοι Παιδιών με Καρκίνο και είναι πάντα εκεί σε ό,τι και να τον χρειάζονται. ”Η προσφορά ειδικά στις εποχές που ζούμε, είναι από τα πολύτιμα κεφάλαια που διαθέτουμε. Η συμμετοχή στο σύλλογο Ελπίδα και η στενή συνεργασία μου με την πρόεδρό του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει έμπρακτο, ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και αυτό είναι το σημαντικότερο σχόλιο της συμμετοχής μου στην Ελπίδα. Το πρώτο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο στην Ελλάδα είναι ένα έργο που θα βοηθήσει τις ζωές πολλών παιδιών και των οικογενειών τους. Θα θυμίζει πάντα τη σημασία και την αξία της ουσιαστικής προσφοράς”, δηλώνει.

Σωστός οικογενειάρχης μιλάει για το τι είναι η Κάτια και η μικρή Αναστασία για εκείνον: ”Μια νησίδα ασφαλείας και ισορροπίας, με μια εσωτερική σύνδεση, που το καθημερινό, η κάθε στιγμή κάνει το για πάντα εφικτό”. Αγαπάει το κοινό του ανεξαρτήτου φύλου και γι’αυτό δεν έχει προκαταλήψεις. ”Δεν ξεχωρίζω το κοινό με γνώμονα το φύλο, την ηλικία και το σεξουαλικό προσδιορισμό. Το ζητούμενο είναι η δύναμη και η αλήθεια της επικοινωνίας μεταξύ μας”, τονίζει γι’αυτό και θα εμφανιστεί στις 27 Αυγούστου στη Μύκονο στο παγκόσμιο gay φεστιβάλ.

Μετρά πολλές επιτυχίες και βραβεία στο ενεργητικό του. ”Κάθε βραβείο που προέρχεται από τον κόσμο είναι ξεχωριστό για μένα. είναι μια επιβεβαίωση ότι κάνω το σωστό και ότι η επικοινωνία με το κοινό είναι αμφίδρομη. Πάνω απ’όλα όμως είναι η έκθεση αγάπης. Και πάνω απ’όλα αυτό είναι αμοιβαίο”, υποστηρίζει.

Read More

And More