Άννα Βίσση: “Με αναγεννούν η κόρη μου και ο γιος που έρχεται!”

Γιαγιά θα γίνει σε λίγους μήνες η Άννα Βίσση και φαίνεται να το χαίρεται πολύ. Η γνωστή ερμηνεύτρια που φέτος σημειώνει μεγάλη επιτυχία μέσα από το ρόλο της στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Δαίμονες” μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφερόμενη αρχικά στο εγγονάκι που έρχεται, καθώς η κόρη της Σοφία Καρβέλα περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της Θανάση Πανουριά, η Άννα Βίσση δήλωσε στο περιοδικό Glam: “Έχει πλάκα που θα γίνω γιαγιά… Με αναγεννούν η κόρη μου και ο γιος που έρχεται…”.

Για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα ανέφερε: “H σχέση μου με τον Νίκο είναι ένα ολόκληρο βιβλίο που πολύ θα ήθελα να γράψω μια μέρα…”, ενώ συμπλήρωσε πως μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στους Δαίμονες, αυτό που θα ήθελε να κάνουν είναι ένα πρωτότυπο δικό τους μιούζικαλ!
Στην ερώτηση, τι ρόλο έχει αυτήν την περίοδο ο έρωτας στη ζωή της απάντησε: “Ο έρωτας είναι ένα μικρό και άδειο κομμάτι που ελπίζω να γεμίσει με κάτι σημαντικό και συναρπαστικό”.

Τέλος, μιλώντας για την κατάσταση στην Κύπρο δήλωσε: “Φθάνει πια! Η Κύπρος έπαθε πολλά και πολέμησε για αληθινά σκληρές αδικίες”.

Read More

And More