Brad Pitt: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της A. Jolie για τη διπλή μαστεκτομή!

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποκάλυψη της Angelina Jolie για την προληπτική μαστεκτομή. Μπορεί το ζευγάρι να πέρασε δύσκολες ώρες εξαιτίας τις επέμβασης που έκανε η Angelina, αλλά σίγουρα αυτή η περιπέτεια τους ένωσε περισσότερο.

Μιλώντας στο περιοδικό Esquire για την απόφαση της Angelina να μοιραστεί αυτήν την περιπέτεια με την υγείας της με τον κόσμο, δήλωσε: “Είμαι πολύ ευαίσθητος με αυτό το θέμα. Θα μπορούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν και κανένας δε θα το έπαιρνε χαμπάρι. Όμως ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να μοιραστεί την ιστορία της με άλλους και να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι ο καρκίνος μπορεί να μην είναι τόσο φοβερός. Στην πραγματικότητα μπορεί να σου δώσει δύναμη και σίγουρα όταν κάτι σε κάνει δυνατό, κάνεις και τους άλλους δυνατούς”.
Για την οικογένειά του ανέφερε: “Πάντα πίστευα ότι αν έκανα οικογένεια θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να επικρατεί χάος στο σπίτι. Στο σπίτι μας υπάρχει πάντα φασαρία, είτε από γέλια, είτε από φωνές, είτε από δάκρυα, είτε από τσακωμούς. Τα λατρεύω, τα λατρεύω . Το σιχαίνομαι όταν λείπουν. Μπορεί να είναι καλό να είμαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μια μέρα, όμως την επόμενη μου λείπουν τρομερά” και συμπλήρωσε: “Έχω μια χούφτα από στενούς φίλους και την οικογένειά μου και η ζωή μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ”.

Τέλος, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε για το κακό που έκανε στον εαυτό του από τη χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν. “Για πολύ καιρό έκανα μεγάλη ζημιά στον εαυτό μου με τα ναρκωτικά. Ήμουν ένας τύπος που ένιωθα ότι γεννήθηκα μέσα σε ένα κενό και ήθελα να δω πράγματα, να εμπνευστώ. Έφτασα όμως στο άλλο άκρο… Μετά όμως κουράστηκα και ένιωσα ότι καταστρέφω μια μοναδική ευκαιρία. Άλλαξα συνειδητά. Αυτό συνέβη πριν από μια δεκαετία. Ήταν σαν επιφοίτηση, μια απόφαση να μην σπαταλάω τις ευκαιρίες που μου δίνονται”.

Read More

And More