Είχε ξαναφύγει με τον 23χρονο Αλβανό βοσκό dj η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά και τη σύλληψη του 23χρονου Αλβανού βοσκού dj που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 13χρονη έφευγε με Marjon Ajazi καθώς εδώ και δύο χρόνια εξελισσόταν το… ηλεκτρονικό τους φλερτ, από όταν η μικρή ήταν 11 χρονών και μάλιστα είχε περάσει μαζί του και ένα Σαββατοκύριακο, λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της ότι θα κοιμόταν στο σπίτι της κολλητής της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η γιαγιά της μικρής Χριστίνας είχε καταλάβει τότε τι είχε συμβεί, όμως δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αφού η εγγονή της, της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξαναέκανε και δε θα της έλεγε ξανά ψέματα.
Λίγο καιρό αργότερα ο 23χρονος Ajazi συνελήφθη από την αστυνομία για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης και διατάχθηκε η απέλασή του, αλλά ο νεαρός Αλβανός δεν σταμάτησε το φλερτ του με την Χριστίνα, μέσω facebook και κάποια στιγμή επέστρεψε κρυφά στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, όπου και εργάστηκε αρχικά ως βοσκός και μετέπειτα ως dj.
Πώς εντόπισαν την 13χρονη Χριστίνα με τον 23χρονο Αλβανο βοσκό dj

Κλειδί στην ανεύρεση της 13χρονης ήταν το αφεντικό του νεαρού, που μαζί με τον γιο του τους φιλοξενούσαν στη στάνη τους και τους πήγαιναν φαγητό. Το στίγμα του κινητού της Χριστίνας, οδήγησε τους αστυνομικούς στην αγροικία και οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος, για να μην κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία έδωσε οδηγίες για το πώς μπορούν να φτάσουν στο μέρος που κρυβόταν ο Ajazi με την μικρή και παρέσυραν τους αναζητούμενους, με την πρόφαση ότι θα τους πήγαιναν φαγητό.

Όταν όμως έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ, η Χριστίνα και ο Marjon είχαν εξαφανιστεί. Οι δυο τους, επειδή κατάλαβαν ότι ο εντοπισμός τους ήταν θέμα χρόνου, χωρίστηκαν και τελικά η Χριστίνα εντοπίστηκε στα Λουτρά Ελευθερών.

Με τη θέλησή της λέει πως έφυγε η 13χρονη

Το κορίτσι προς το παρόν, αρνείται να δώσει εξηγήσεις για την εξαφάνισή της και δηλώνει απερίφραστα ότι ακολούθησε τον νεαρό με τη θέλησή της, ζητώντας από την αστυνομία να σταματήσει το ανθρωποκυνηγητό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι της με την γιαγιά και τον παππού της και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχει υποστεί κανενός είδους κακοποίηση.
“Είχε μόνο κάτι γρατζουνιές στα πόδια, που δεν είναι τίποτα μπροστά στις γρατζουνιές της παιδικής ψυχής της”, δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, που τόνισε ότι η οργάνωση θα αναλάβει και την ψυχολογική στήριξη της μικρής Χριστίνας.

Read More

And More