Γ. Κατίδης: “Δεν ήξερα τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου”!

Με συνέντευξή του σε περιοδικό ο Γιώργος Κατίδης προκαλεί και πάλι απορίες με την άγνοιά του για βασικά ιστορικά στοιχεία. Ιδού τι είπε στο περιοδικό people του Πρώτου Θέματος:

Για τον περίφημο πανηγυρισμό: Ο λόγος που έκανα τον χαιρετισμό ήταν για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Σαν να έλεγα ”έβαλα το γκολ που σώζει την ΑΕΚ και σηκωθείτε όρθιοι για μένα. Δεν ήξερα, όμως, τι σήμαινε αυτή η κίνηση. Την είχα ξαναδεί σε αστεία βιντεάκια στο youtube, όπως την έχουν δει όλα τα παιδιά στην ηλικία μου.

Για τον αν ήξερε τη Χρυσή Αυγή: Οχι! Δεν είχα καμία σχέση με την πολιτική. Και τώρα που έπαθα και έμαθα, προσπάθησα να παρακολουθήσω τα πολιτικά δρώμενα. Αυτό που βλέπω ότι κάνει η Χρυσή Αυγή είναι ότι προσπαθεί με τη βία να διώξει από την Ελλάδα όσους δεν είναι Έλληνες. Υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες φταίνε για όλα. Ενώ δεν είναι έτσι.

Για το αν ήξερε τον Χίτλερ: Ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά απολύτως ειλικρινά δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Χίτλερ. Μέχρι να να συνέβη το περιστατικό, πίστευα ότι η 28η Οκτωβρίου ήταν απλά μια μέρα που δεν είχα μάθημα. Όπως και η 25η Μαρτίου. Αυτές ήταν οι μέρες που δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογήσω τις απουσίες μου, δεν θα χρειαζόταν να ξυπνήσω να πάω σχολείο. Τώρα έμαθα με σκληρό τρόπο, αλλά έμαθα.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.gr

Read More

And More