Α. Κούγιας: “Αναστατώθηκα όταν η φωτιά έφθασε το μαντρότοιχο του σπιτιού μου!”

Γλίτωσε από θαύμα το σπίτι του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια στη Βάρη μετά τη χθεσινή φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Αναστατωμένος ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει πως είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει το σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι φλόγες έφθασαν μέχρι και το μαντρότοιχο του νέου του σπιτιού στην οδό Κυβέλης, στα σύνορα με την περιοχή της Βουλιαγμένης. Η επέμβαση της Πυροσβετικής ήταν άμεση με αποτέλεσμα η φωτιά να μην περάσει στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, ενώ, οι κάτοικοι της περιοχής και οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους με λάστιχα και κουβάδες με νερό και προσπάθησαν να βοηθήσουν.

Ο γνωστός ποινικολόγος που βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την κόρη του Μάιρα στο Μεγανήσι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από το περιστατικό. “Μόλις έμαθα ότι η φωτιά έφθασε μέχρι το μαντρότοιχο του σπιτιού μου, αναστατώθηκα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Ευτυχώς όλα καλά. Από τις αρχές του καλοκαιριού είχα προνοήσει και είχα λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Είχα ζητήσει να γίνει αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι, ενώ δικοί μου άνθρωποι είχαν αναλάβει να ξεχορταριάσουν και να πετάξουν τα μπάζα της οικοδομής”.

Ακόμη, αναφέρεται ότι από τις φλόγες εκτός από το σπίτι του Αλέξη Κούγια απειλήθηκαν και άλλα σπίτια επωνύμων, όπως του Γιάννη Λεβέντη και της Τζοβάννας Φραγκούλη, που βρίσκονται κοντά στην περιοχή.


Φωτογραφία από το σπίτι του Αλέξη Κούγια!

Read More

And More