Καυγάς Σ. Κραουνάκη – Α. Γεωργιάδη! Το υβριστικό τραγούδι του συνθέτη και η απάντηση του πολιτικού

Ο Σταματής Κραουνάκης μας έχει συνηθίσει στο να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του και δεν διστάζει να τα βάζει όλους. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του έβαλε τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου. Κατά την διάρκεια της συναυλίας που έκανε υπέρ της ΕΡΤ ερμήνευσε το κομμάτι “Ο Άδωνις”, που έγραψε ο ίδιος με τη Λίνα Νικολακοπούλου το 1985 παραλλάσοντας το στίχο και χρησιμοποιώντας ύβρεις τόσο για τον ίδιο όσο και για την σύζυγό του.

Η απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ. Λίγες ώρες αργότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


Στη συνέχεια μέσα από την εκπομπή του στο Blue Sky περιέγραψε πως ακριβώς είχε βγει αυτή η φωτογραφία: “Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μια. Έκανε τούμπες. Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι μου έλεγε”. και πρόσθεσε:

Και συνέχισε: “Αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν είμαι σαν εσάς. Όταν λέω σε κάποιον ότι τον συμπαθώ του το λέω κατάμουτρα. Το ίδιο λέω και από πίσω του. Όταν κάποιον τον αντιπαθώ, του το λέω πάλι κατάμουτρα και το ίδιο λέω και από πίσω του. Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός;”

Read More

And More