Το σπαρακτικό αντίο και το συγκινητικό βίντεο για τα 16χρονα αγγελούδια

Με το δικό τους τρόπο, οι φίλοι της Κατερίνας, της Μερίνης, της Σίας και της Μαρίνας αποχαιρέτισαν τις φίλες τους, τα 16χρονα αγγελούδια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Συμμαθήτριες των τεσσάρων κοριτσιών έγραψαν ένα σπαρακτικό γράμμα στις φίλες που δε θα ξαναδουν αλλά και που δε θα ξεχάσουν ποτέ. «Θα σας κρατάμε από το χέρι» έγραψαν και υποσχέθηκαν να κάνουν «αδέλφια μας, τα αδέρφια σας και γονείς μας τους γονείς σας».

Ζήτησαν επίσης από το δήμο να μετονομαστεί η οδός Τραπεζούντος, εκεί όπου τα τέσσερα κορίτσια και η μητέρα της Μερίνης άφησαν την τελευταία τους πνοή, σε οδός Αγγέλων, όπως διαβάζουμε στο Newsit.

Το σημείωμα δημοσιεύει το volleynews.gr

«Αγαπημένες μας φίλες, Κατερίνα, Μερίνη, Σία και Μαρίνα. Είμαστε όλοι εδώ για να σας πούμε το τελευταίο επίγειο αντίο.

Σε κάποιο βιβλίο είχα διαβάσει: Πεθαίνει μόνο ότι ξεχνιέται. Άρα εσείς δεν πεθάνετε γιατί θα σας θυμόμαστε για πάντα.

Ξέρουμε ότι μας βλέπετε. Νομίζω ότι θα ετοιμάζεστε για προπόνηση.

Η Κατερίνα θα βάφει τα μάτια της.

Η Μερίνη θα φτιάχνει τα μαλλιά της.

Η Σία θα φωνάζει ότι αργήσατε και η Μαρίνα θα σας περιμένει στο δεύτερο σύννεφο. Έτοιμη πρώτη. Φοβερό προνόμιο.

Μόνο εσείς ξέρετε πως παίζεται το βόλεϊ στα σύννεφα. Εμείς εδώ θα βαδίσουμε στους νέους δρόμους που έχουμε μπροστά μας. Σαν να σας κρατάμε από το χέρι.

Θα κάνουμε αδέλφια μας, τα αδέλφια σας και γονείς μας τους γονείς σας.

Καλό ταξίδι.

Υ.Γ.: Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι, όλη η μαθητική κοινότητα απαιτεί η οδός Τραπεζούντος να αλλάξει όνομα και να γίνει οδός Αγγέλων. Φροντίστε το άμεσα…».

Με το δικό τους τρόπο αποχαιρέτισαν τη 16χρονη Σια οι φίλοι της. Έφτιαξαν και ανέβασαν στο YouTube video με φωτογραφίες της.

Στο video υπάρχει και ένα μήνυμα από την καλύτερή της φίλη: Κολλητούλα μου οι όμορφες στιγμές που περνούσαμε μαζί κάθε μέρα θα μου λείψουν όλες πάρα πολύ. Πάντα και παντού μαζί. Τώρα; Χάθηκαν τα όνειρα που κάναμε για εμάς

Read More

And More