Ειρήνη Μερκούρη: Ξεκαθαρίζει στο TLIFE γιατί δεν μπήκε στα βραβεία Mad!

Μία σύγχυση επικράτησε τη βραδιά των βραβείων Μad με την τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη. Ενώ την είδαμε να φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί στη συνέχεια αποχώρησε και δεν παρακολούθησε την βραδιά. Ενώ πριν λίγες μέρες διέψευσε στο TLIFE ότι “έφαγε πόρτα” όπως διέρρευσε, σήμερα απαντά με κάθε λεπτομέρεια.

Είχατε πρόσκληση για τα βραβεία; “Φυσικά και είχα. Τι είμαι καμιά τελευταία; Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μην πηγαίνουμε πουθενά απρόσκλητοι. Ούτε στον γάμο του αδερφού μου δεν θα πήγαινα δίχως προσκλητήριο. Τις προσκλήσεις τις είχε μια φίλη μου δημοσιογράφος, η Μένια Κούκου.”

Τι συνέβη τελικά; “Εγώ πήγα από την είσοδο που πηγαίνω πάντα αλλά νωρίτερα γιατί μαζεύεται κόσμος και δεν ήθελα να περιμένω πολύ για να μπω. Εκεί στην είσοδο εκτός των ανθρώπων της security εταιρίας, ήταν κι άλλοι δύο άνθρωποι από την pr εταιρεία μάλλον που έβαλαν τα Mad. Eκεί τους είπα ότι περιμένω τη φίλη μου με τις προσκλήσεις κι εκείνη τη στιγμή με φώναξαν να μιλήσω στις κάμερες κλπ. Εκεί πιέστηκα… Συνοδευόμουν από έναν άντρα που είναι του χώρου κι άρχισαν να με ρωτάνε επίμονα αν είμαστε μαζί. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή καθόλου. Νομίζω πως το έχω αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν μιλάω. Έτσι λοιπόν, όσο περνούσε η ώρα με πιέζαν πιο πολύ και αποφάσισα να φύγω!

Τώρα αν ο ένας άνθρωπος από την είσοδο διέρρευσε κάτι τέτοιο τι να πω… Δεν φοράει παντελόνια! Και αυτό δεν κάνει καλό και στο κανάλι για το οποίο δουλεύει. Το Mad δεν πιστεύω ότι είχε κάποια ανάμειξη… Αυτός το διέρρευσε. Είναι κρίμα να πηγαίνει ένας καλλιτέχνης να χειροκροτήσει τους συναδέλφους του και να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Τα βραβεία αυτά είναι ένας ωραίος θεσμός και προσωπικά έχω παρευρεθεί πολλές φορές, έχω δώσει βραβεία…

Πήγα, περίμενα τις προσκλήσεις όπως τους είπα στην είσοδο και η Κατερίνα Σουλιώτη από το Star το είδε όλο αυτό. Τότε με φώναξε και άρχισε τις ερωτήσεις. Όταν έφυγα, όπως είπα γιατί ήρθα σε δύσκολη θέση από τους δημοσιογράφους, ρώτησε τον άνθρωπο στην είσοδο τι συνέβη κι εκείνος θεώρησε εξυπνάδα να πει ότι μου “έριξε πόρτα”. Δεν τους τιμά καθόλου όλο αυτό.”

Read More

And More