Η επίσημη πρεμιέρα για τις “Βάκχες” και η ανυπομονησία του Σ. Ρουβά!

Μετά την αποθέωση που έζησε στην πρώτη work in progress παράσταση, ο Σάκης Ρουβάς ταξιδεύει με τις “Βάκχες” για την επίσημη πρεμιέρα στην όμορφη Καβάλα. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρίσκεται ήδη στην πόλη και μάλιστα διαμένει στο ξενοδοχείο Imaret.

/

Η πρώτη επαφή με το κοινό της Σαλαμίνας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις για τον Σάκη που θεωρεί αυτό το έργο ως προσωπικό στοίχημα. Το οποίο φυσικά το κέρδισε! Και η καλοκαιρινή περιοδεία συνεχίζεται με σταθμούς σε πολλά αρχαία θέατρα σε όλη την Ελλάδα…

/

Έχοντας δίπλα του καταξιωμένους ανθρώπους του θεάτρου όπως είναι ο σκηνοθέτης του έργου Δημήτρης Λιγνάδης, η σπουδαία Ρούλα Πατεράκη στον ρόλο του Τειρεσία, ο Γιάννης Καρατζογιάννης ως Κάδμο και ο Δημήτρης Πασσάς που υποδύεται τον Πενθέα.

/

Την μεγάλη ανυπομονησία του για την πρεμιέρα στο Θέατρο Φιλίππων, εισιτήρια για την οποία μπορείς να προμηθευτείς από το Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο, ο Σάκης την εξέφρασε μέσα από τις σελίδες του στα social media:

/

Αξίζει να ανεφέρουμε ότι μέρος των εσόδων της παράστασης πηγαίνουν για την στήριξη του έργου του Συλλόγου Ελπίδα στον οποίο ο Σάκης είναι Αγγελιοφόρος και στηρίζει με κάθε του βήμα!

Read More

And More