Καλομοίρα: “Έβαλα τα κλάματα μόλις φόρεσα το νυφικό!”

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τον παραμυθένιο γάμο που ονειρεύεται να κάνει η Καλομοίρα, και η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.

Η Καλομοίρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και προσπαθεί να οργανώσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του λαμπερού γάμου της με τον Γιώργο Μπουσάλη στη Νέα Υόρκη. Η ίδια περιμένει με ανυπομονησία να ντυθεί νυφούλα και να την φωνάζουν όλοι “Μαρία Καλομοίρα Σαράντη-Μπουσάλη”. “Είμαι τόσο χαρούμενη που θα με λένε Μαρία Καλομοίρα Σαράντη-Μπουσάλη. Είναι λίγο μεγάλο, αλλά επειδή ο πατέρας μου δεν έχει γιους, ήθελα να μείνει το επώνυμό του”, λέει σε συνέντευξή της στο “OK!”.

Ακόμη, η Καλομοίρα αποκαλύπτει πως το bachelor party θα γίνει στο Αντλάντικ Σίτι, αλλά προς το παρόν δεν ξέρει λεπτομέρειες, αφού έχει αναθέσει την οργάνωση του στην αδελφή της και την ξαδέλφη της.
Όσον αφορά το νυφικό που της έχουν σχεδιάσει οι MI-RO, αναφέρει πως είναι αυτό που έψαχνε. “Όταν φόρεσα το νυφικό έβαλα τα κλάματα”, εξομολογείται και αποκαλύπτει πως είναι ένα ρομαντικό και μοντέρνο νυφικό που της ταιριάζει απόλυτα. Ενώ, παράλληλα, την έχουν μαγέψει και τα παπούτσια που έχει ετοιμάσει για εκείνη ο Δούκας Χατζηδούκας.
Η δεξίωση που θα γίνει μετά το γάμο και το μενού για τους 500 καλεσμένους που θα βρεθούν στο γάμο, ήταν δική της επιλογή, καθώς ασχολήθηκε η ίδια με την προετοιμασία τους. Κι αυτό γιατί θέλει όλα να είναι τέλεια και οι καλεσμένοι της να μείνουν ικανοποιημένοι. Όσο για την τούρτα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρει πως θα είναι τετραώροφη, θα έχει μια μικρή γραμμή με λουλούδια και δυο καρδιές με τα αρχικά του ζευγαριού.
Το ταξίδι του μέλιτος θα γίνει στη Χαβάη, ενώ, η Καλομοίρα σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Οκτώβρη για να μπει στο στούντιο και να ξεκινήσει την ηχογράφηση για το νέο της άλμπουμ.


Η Καλομοίρα με τον Γιώργο!

Read More

And More