Ορ. Τζιόβας: Μιλάει για την επιλογή του να δουλέψει ως σερβιτόρος

Νέος, ωραίος, πετυχημένος αλλά… οικονομικά στριμωγμένος είναι φέτος ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αφού όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Real κάνει και δεύτερη δουλειά! Τις ώρες που δεν υποδύεται τον εγγονό της Άννας Παναγιωτοπούλου, έναν πυγμάχο-λαμόγιο στο έργο «Ωχ! Τι κόσμος, γιαγιά!», είναι σερβιτόρος σε ένα πολύ συμπαθητικό αθηναϊκό στέκι.

«Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό», λέει στο ένθετο Real life της εφημερίδ Real. «Νιώθω περίεργα και μπερδεμένος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Αν αρνηθώ να αναφερθώ στη δουλειά του σερβιτόρου που θα κάνω, θα πουν πως είμαι κομπλεξικός. Αν αρχίσω να μιλάω, θα με βγάλουν λαϊκιστή. Το θάψιμο δεν το γλιτώνω! Ε, όχι δεν το παίζω παιδί του λαού! Φέτος, έπρεπε πραγματικά να βρω μια δεύτερη δουλειά, αφού μένω σ’ ένα σπίτι που πρέπει να το πληρώνω, έχω ένα ψυγείο να γεμίσω, μια σειρά από λογαριασμούς και έσοδα που δεν φτάνουν για να προχωρήσω. Το καλό είναι πως ποτέ δεν ήμουν από τους τύπους που κάθονται και αράζουν. Αντίθετα, ήθελα πάντα να υπάρχει κάτι στη ζωή μου που να με κρατάει απασχολημένο, αλλιώς θα μπορούσα να πάθω μέχρι και κατάθλιψη».

Έχει άλλωστε δουλέψει ως σερβιτόρος και στο παρελθόν και μάλιστα αποκαλύπτει ότι μία φορά προσγείωσε άθελά του ένα πιάτο με παρμεζάνα στο κεφάλι μιας κοπέλας όταν έχασε την ισορροπία του στο πολυτελές εστιατόριο που δούλευε!

Η οικονομική κρίση δεν θα του επιτρέψει φέτος να κάνει ούτε διακοπές. Πέρσι έκανε διακοπές στη Χαλκιδική και φέτος θα ζήσει με τις αναμνήσεις καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοιες πολυτέλειες ενώ δηλώνει ότι “Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι καλά και μόνος. Δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν περιμένω κάτι, δεν ψάχνω για καμιά”!

Read More

And More