Ζ. Μακρυπούλια: Η πιο σέξι Ελληνίδα της χρονιάς!

Τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας της χρονιάς κέρδισε η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήγαγε το περιοδικό Status. Η λαμπερή ηθοποιός-παρουσιάστρια είναι σέξι, ευτυχισμένη και… μόνη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια που αναμφίβολα περνά μια από τις καλύτερες επαγγελματικές της περιόδους, φαίνεται πως έχει μαγέψει τον αντρικό πληθυσμό και ανατρέπει τα πρότυπα που θέλουν μια γυναίκα να είναι σέξι μέχρι τα 25, αφού στα 32 της χρόνια (που τα λέει και με περηφάνεια), αναδεικνύεται η πιο σεξι Ελληνίδα!

Ποια είναι όμως, η γνώμη της για τους άντρες και το γάμο; “Κάθε φορά που άκουγα ότι μια γυναίκα, όταν περάσει τα 30, πρέπει να αρχίσει να “μαζεύεται”, ξαφνικά, από εκεί που ήμουν ένα πολύ ήσυχο κοριτσάκι γινόμουν επαναστάτρια”, δηλώνει χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια στο “Status” Αυγούστου. Παρόλο που τα ΜΜΕ, έχουν διαδώσει πολλά σενάρια περί γάμου για την ίδια, εκείνη φαίνεται πως δεν συμβιβάζεται με την ιδέα και αυτό γιατί δεν έχει βρει ακόμη τον κατάλληλο. “Δεν είναι όλες οι γυναίκες μετά τα 30 έτοιμες να κάνουν παιδιά, ούτε όλες οι γυναίκες είναι γεννημένες για να κάνουν παιδιά”, υπογραμμίζει.
Όσον αφορά τον τύπο άντρα που την ενδιαφέρει ή ίδια λέει: “Έχω μεγαλώσει με ένα πρότυπο άνδρα το οποίο πια δεν το βλέπω. Τον ανδροκυνηγό, αυτόν που διεκδικεί, που έχει ανδρική συμπεριφορά, που λες “ναι, ρε παιδί μου, αυτός είναι άνδρας!”. Το είδος αυτό όμως δεν υπάρχει πια, τη θέση του έχει πάρει ένα πράγμα ντεμί, ξενέρωτο”, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός.
Παράλληλα, η ίδια εξομολογείται πως όταν στις σχέσεις της υπάρχουν μεγάλα εμπόδια που δεν μπορεί να ξεπεράσει προτιμά να δίνει η ίδια ένα τέλος. “Αυτό που παθαίνω είναι ότι, ενώ έχω απίστευτή υπομονή, αν αισθανθώ ότι υπάρχει ένα εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω, διαλύω τη σχέση. Ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς”, σημειώνει η Ζέτα Μακρυπούλια.
Ακόμη, αυτό που την ενοχλεί στους άνδρες είναι ότι διαχωρίζουν τις γυναίκες. “Δεν μου αρέσει καθόλου ο διαχωρισμός που κάνουν οι άντρες στις γυναίκες. Να θεωρούν δηλαδή κάποια γυναίκα τους, όμως με άλλη να κάνουν σεξ και να φαντασιώνονται”, λέει η διάσημη παρουσιάστρια.
Τέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Εγώ”, ένα πράγμα που φοβάται σε μια σχέση είναι η ανία και θεωρεί πως αν έχεις κτίσει μια ωραία σχέση μετά από κάποιο καιρό περνάς σε ένα άλλο επίπεδο, όπου υπάρχουν και άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο.

Read More

And More