Ξενοδόχος κατηγορεί την Ε. Μερκούρη ότι δεν πλήρωσε το λογαριασμό!

Η Ειρήνη Μερκούρη τραβάει για άλλη μία φορά τα φώτα της δημόσιότητας πάνω της. Για λίγες μέρες διακοπών πήγε στην Μύκονο και βρέθηκε εντιμέτωπη με καταγγελίες από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Η τραγουδίστρια πήγε στο κοσμοπολίτικο νησί μαζί με τον σύντροφό της για 4 ημέρες. Φεύγοντας όμως δεν εξόφλησε τον λογαριασμό της στο ξενοδοχείο, όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια στο Star, και άφησε χρέος περίπου 2.000€. Η ίδια ωστόσο υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα κλοπής από το ξενοδοχείο.

Μετά τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, το ζευγάρι αποφάσισε να παρατύνει τις διακοπές του και να πεταχτεί μέχρι την Τήνο όπου η Ειρήνη θα εκπλήρωνε ένα τάμα. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια γύρισε στην Αθήνα ενώ ο σύντροφός της γύρισε στην Μύκονο για να εξοφλήσει τον λογαριασμό. Εκεί, διαπίστωσε ότι λείπουν από τα πράγματά τους προσωπικά και ακριβά αντικείμενα.

H δισκογραφική εταιρεία της Ειρήνης, Hard Music έβγαλε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο σύντροφός της ζήτησε την απόκατάστασή τους και κατέθεσε αγωγή για την επιστροφή των αντικειμένων: “Εν γνώσει της ξενοδόχου το ζευγάρι άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο για να λείψουν το Σαββατοκύριακο… Επιστρέφοντας o σύντροφος της κυρίας Μερκούρη για να πάρει τα πράγματα και να πληρώσει τον λογαριασμό κάνοντας checkout, διαπίστωσε πως είχαν κάνει φτερά ένα ρολόι Bulgari χρυσό με μαύρο λουράκι, ένα ζευγάρι παπούτσια καφέ Dolce & Gabbana, ένα ζευγάρι γυαλιά Rayban, ένα μικρό notebook και ένα άρωμα Gucci.”

Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου αναφέρει οτι το ζευγάρι επικαλέστηκε πως η τραγουδίστρια ξέχασε το πορτοφόλι της στην Αθήνα και έκανε παράταση στην διαμονή τους μέχρι να βρεθούν τα χρήματα. Ο λογαριασμός παρόλα αυτά παραμένει ακόμα απλήρωτος!

Read More

And More