Ε. Ράντου: “Έχω δουλέψει χωρίς να πληρωθώ!”

Για την πορεία της στην υποκριτική, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει στην τηλεόραση και το θέατρο τα 20 χρόνια γάμου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τη δικαστική διαμάχη που είχε με την εταιρεία παραγωγής της τελευταίας της δουλειάς, μίλησε η Ελένη Ράντου.

Με το καυστικό της χιούμορ και την ειλικρίνεια που την διακρίνει η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει πως έχει ζήσει την μεγάλη επιτυχία αλλά και την απόλυτη δυστυχία. “Έχω ζήσει στιγμές μεγάλης ευτυχίας και στιγμές τρελής δυστυχίας! Κάνοντας έναν απολογισμό αυτό το καλοκαίρι, μπορώ να πω πως έχω μια φοβερή υπερκόπωση”, λέει σε συνέντευξή της στο “Εγώ”.
Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη που είχε με την εταιρεία παραγωγής της σειράς “Εργαζόμενη γυναίκα”, από την οποία διεκδικεί την αμοιβή της, η γνωστή ηθοποιός αναφέρει το εξής: “Έκανα αυτό που πρέπει να κάνει κανείς όταν μια εταιρεία κηρύσσει πτώχευση. Βέβαια έχω δουλέψει πολλές φορές χωρίς χρήματα. Όποια εντύπωση κι αν έχει κανείς, μπορεί και να βγάζουμε λιγότερα από έναν περιπτερά! Όταν όμως δουλεύεις για ένα μεγάλο κανάλι και το προϊόν σου φέρνει χρήματα, τότε θυμώνεις που δεν έχεις πληρωθεί”.
Παράλληλα, αποκαλύπτει πως έχει κάνει και συνεργασία στο θέατρο για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ. Παρόλα αυτά, η εμπειρία ήταν γι’ αυτήν πολύ πιο σημαντική, με αποτέλεσμα εκείνη τη στυιγμή να μην την ενδιαφέρουν τα χρήματα.
Για την εμπειρία της από τους διαφορετικούς ρόλους που υποδύθηκε στη σειρά “Εργαζόμενη Γυναίκα” νιώθει πολύ ικανοποιημένη. “Είμαστε κομπλεξικές οι γυναίκες κάποιες φορές, αλλά το κόμπλεξ σου δίνει τη δύναμη να είσαι δημιουργικός. Τα συμπλέγματα μας πηγαίνουν μπροστά. Η γκάμα των γυναικών που έπαιξα ήταν από 35 μέχρι 45 ετών και αυτό ήταν τρομερή πρόκληση”, υπογραμμίζει.
Ακόμη, όσον αφορά τα 20 χρόνια που πέρασε στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τα σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς, η ίδια δηλώνει ότι δεν επηρεάζεται από αυτά που λένε οι γύρω. “Όταν γνώρισα τον Βασίλη, ήμουν ακόμη στη σχολή.αυτό ήταν μια αφορμή για ένα δημιουργικό κόπλεξ. Αφού έπρεπε να αποβάλλω την ταμπέλα της συζύγου και να γίνω μια μονάδα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ρόλο της ως μητέρα λέει πως είναι από τους πιο δύσκολους που έχει παίξει. “Ο ρόλος της μητέρας είναι ρόλος με τις περισσότερες αμφιβολίες. Πάντα υπάρχει το ερώτημα “Είμαι καλός γονιός”. Όταν η κόρη μου θα βγει στην κοινωνία και θα είναι καλός άνθρωπος τότε θα ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά”, σημειώνει η Ελένη Ράντου.

Δες φωτογραφίες από τις μεγάλες επιτυχίες της Ελένης Ράντου:


Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” προβλήθηκε το 1998-2000 από τον Ant1 και κάνει μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα!


Στις “Σαββατογεννημένες” 2003-2004, η Ελένη Ράντου “κέρδισε” τους θεατές με το ρόλο της “Μπίας”.


Από τη θεατρική παράσταση “Νύχτα ραδιο… φόνων”


Στην κινηματογραφική επιτυχία “Πεθαίνω για ‘σένα!”

Read More

And More