Σήμερα η πρεμιέρα του Ρέμου-Στο “Politia” οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή

Η επιστροφή του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη για τις προγραμματισμένες συναυλίες που θα δώσει σε γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή.

Παρότι οι αντιδράσεις των φιλάθλων για τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου, στο “Politia Live Clubbing”, είναι πολλές η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά. Στο μαγαζί όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά που θα σηματοδοτήσει μια σειρά εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης πραγματοποίησε εχτές την πρόβα τζενεράλε.

Οι φίλαθλοι του συνδέσμου “Αυτόνομη Θύρα 10”, κάλεσαν τους φιλάθλους και την ΠΑΕ Ηρακλή να συγκεντρωθούν στο “Ιβανώφειο”, σήμερα στις 8 το απόγευμα. Από εκεί, θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μαγαζί “Politia Live Clubbing”, όπου θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ο σύνδεσμος, επιρρίπτει ευθύνες στον καλλιτέχνη για τον υποβιβασμό της ομάδας. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρουν ότι: “Ο βασικός υπαίτιος όλης αυτής της κατάστασης σε μια κίνηση αλαζονείας και ασέβειας, αποφασίζει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη όχι για να δώσει λύση στα προβλήματα του Ηρακλή, αλλά για να εμφανιστεί στα μπουζούκια. Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί μόνο σαν πρόκληση κι έτσι θα αντιμετωπιστεί”.

Από την άλλη ο γνωστός τραγουδιστής με ανακοίνωση του δήλωσε τα εξής: “Ήρθα εδώ για να εργαστώ και να καλύψω τις επιπλέον υποχρεώσεις που υποσχέθηκα στον Ηρακλή γι ακόμη μια φορά. Δεν ήρθα στην Θεσσαλονίκη ούτε να λύσω διαφορές για την ομάδα που αγαπώ, ούτε για να ασκήσω με έπαρση το επάγγελμά μου”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ιδικτήτης του μαγαζιού όπου θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε πως θα υπάρχει προληπτική ασφάλεια έξω από το μαγαζί, ενώ σε ορισμένους πελάτες μπορεί να γίνει ακόμη και σωματικός έλεγχος.

Στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του Υβόννη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο καλλιτέχνης μένει στο πατρικό του στον Λαγκαδά, ενώ η σύντροφός του σε κοντινό ξενοδοχείο.

Το TL!FE θα βρίσκεται στο “Politeia Live Clubbing” για να μεταδώσει το κλίμα της βραδιάς!

Read More

And More