Σ. Ρουβάς: Μιλά για τα παιδιά του, τους παπαράτσι και τον θεό Διόνυσο!

Με μια καριέρα 22 χρόνων στο μουσικό στερέωμα που αγκαλιάζεται με όλο και περισσότερη αγάπη από το κοινό, ο Σάκης Ρουβάς δεν σταμάτησε ποτέ να βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.
Πρωταγωνιστής στον κινηματογράφο, παρουσιαστής talent show, αλλά και ο άνθρωπος που μας σύστησε τους Ήρωες Ανάμεσά Μας μέσα από ένα ρόλο δημοσιογραφικών απαιτήσεων, ο Σάκης φέτος δοκιμάστηκε στο εξαιρετικά απαιτητικό χώρο της αρχαίας τραγωδίας, στο ρόλο του Διονύσου στις Βάκχες του Ευρυπίδη.

/

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο περιοδικό People για την απόφαση του να συμμετέχει στην παράσταση, 4 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που του έγινε η πρόταση για το συγκεκριμένο ρόλο και για την προσωπική του αναμέτρηση με το Θεό Διόνυσο.
Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Λιγνάδης, συγκεκριμένα, τέσσερα χρόνια προσπαθούσε να πείσει τον Σάκη να δοκιμαστεί στο συγκεκριμένο ρόλο. “Μετά από μια παράσταση το έργο με διάφορους ανθρώπους του θεάτρου, με τους οποίους συναντηθήκαμε εκεί, είχα πει στον Δημήτρη πως θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στο θέατρο, να κάνω μια τραγωδία μου έλεγε «μια τραγωδία έχω στο μυαλό μου που νιώθω πως πρέπει να κάνεις, τις Βάκχες του Ευρυπίδη, και να ενσαρκώσεις τον Διόνυσο». Εμένα, πάλι, μου φαινόταν αδιανόητο να παίξω ένα Θεό. Δεν μπορούσα να κάνω τη σύνδεση, μου φαινόταν εξαιρετικά δύσκολο να ενσαρκώσεις ένα Θεό, που ξέρει το μέλλον, δεν ζει ανατροπές”, λέει ο Σάκης.

/

Γιατί, πήρε όμως φέτος την απόφαση να παίξει στο αρχαίο θέατρο;
Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος φέτος ένιωσε πως αυτή η ιδέα ωρίμασε μέσα του. “Όταν πω πάμε δεν έχω πια αμφιβολίες”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Είναι μεγάλη πρόκληση να προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις το νόημα του κειμένου του Ευρυπίδη”.
Μιλώντας για την οικογένειά του και τους παπαράτσι δήλωσε: “Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο στο κάθε παιδί, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση” και συμπλήρωσε: “Η κατάσταση με τους παπαράτσι έγινε ανυπόφορη και ψυχοφθόρα για τα παιδιά”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More