Μ. Ασλάνης: “Εγώ φεύγω” – Το ένταλμα σύλληψης για χρέη

Ο θάνατος του 63χρονου σχεδιαστή μόδα συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας και τον καλλιτεχνικό χώρο. Φαίνεται όμως πως μια μικρή ομάδα ανθρώπων γνώριζε ότι ο Μιχάλης Ασλάνης πιέζεται αφόρητα από οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του, αφήνοντας μάλιστα και επιστολή που το μαρτυρά σε στενή του συνεργάτιδα. Μια επιστολή που βρέθηκε πλάι του όταν αποκαλύφθηκε ο θάνατός του…

Τι γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα στη συνεργάτιδά του

“Φωτεινούλα μου λυπάμαι που γνωριστήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου συμπαραστάθηκες και σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι πάντα καλά. Ό,τι ποθείς. Εγώ φεύγω. Δεν μπορώ να ζω σε έναν κόσμο τόσο σκληρό και άκαρδο. Χαιρετισμούς στην οικογένειά σου. Θα σε αγαπώ πάντα”

Αιτία σύμφωνα με την εφημερίδα τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του στις 9 Αυγούστου για χρέη στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι δικηγόροι του σχεδιαστή κατάφεραν να πάρουν μια μικρή παράταση μέχρι τα τέλη του μήνα, ωστόσο ήταν αδύνατο για τον ίδιο να συγκεντρώσει το ποσό των 170.000 που χρωστούσε στο Δημόσιο.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More