S. Cowell: “Η Lauren δεν είναι χρυσοθήρας!” δηλώνει στα 53 του για τη γυναίκα που θα γεννήσει το παιδί του!

Και ενώ το αμερικανικό X Factor ετοιμάζεται να κάνει για άλλη μια χρονιά πρεμιέρα, ο ισχυρός και ζάμπλουτος άντρας που κρύβεται πίσω από αυτό αλλά και κριτής στο show SImon Cowell πήρε σβάρνα τα τηλεοπτικά talk shows για να το προμοτάρει αλλά όπως ήταν λογικό το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η είδηση-βόμβα ότι στα 53 θα γίνει μπαμπάς από μία παντρεμένη γυναίκα με την οποία είχε δεσμό!

Οι κακές γλώσσες μάλιστα οργίασαν καθώς θεωρούν ότι η Lauren Silverman, όπως είναι το όνομά της, είναι μία πολύ φιλόδοξη γυναίκα που βρήκε το μοναδικό τρόπο να εκβιάσει τον Cowell να την κάνει διάσημη αλλά και να καρπωθεί την τεράστια περιουσία του!

Καλεσμένος της Ellen De Generes, δήλωσε ότι παρά τις εικασίες “είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ” παρά το γεγονός ότι στην αρχή ένιωσε άβολα με όλη αυτή τη δημοσιότητα.

“Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα media-ήταν μια πολύ ζουμερή ιστορία, δήλωσε. Αλλά όλα αυτά που ειπώθηκαν για εκείνη ότι με παγίδευσε και ότι είναι χρυσοθήρας είναι βλακείες! Είναι υπέροχο κορίτσι αλλά όπως έχω ξαναπεί ήταν πολύ περίεργο το όλο πράγμα δεδομένων των συνθηκών”. Προφανώς ο Cowell αναφέρεται στο γεγονός ότι η σύντροφός του έμεινε έγκυος ενώ είναι ακόμη παντρεμένη με τον πρώην-πλέον-κολλητό του!

/
Αν και δεν το παραδέχτηκε ανοιχτά, εμμέσως πλην σαφώς ανακοίνωσε ότι το μωρό θα είναι αγόρι: “Υπάρχουν πολλά αγόρια στην οικογένεια οπότε οι πιθανότητες είναι…. “! Γι’ αυτό και η De Generes του επιφύλαξε μια έκπληξη: του έδωσε αγορίστικα ρουχαλάκια ίδια με αυτά που συνήθως φοράει ο SImon!

Να τον πιστέψουμε;

Read More

And More