Σ. Χρηστίδου: Οι πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας!

Στην Αθήνα βρίσκεται η όμορφη Σίσσυ Χρηστίδου που έχει κάθει λόγο για να χαμογελά, αφού πλέον κρατάει στην αγκαλιά της και το τέταρτο μέλος της οικογένειας Μαραντίνη….

Η παρουσιάστρια έφερε στο κόσμο το δεύτερο γιο της, την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 11.30 στο Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλόνικης! Στένος φίλος του ευτυχισμένου ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για τις πρώτες στιγμές της οικογένειας. Η Σίσσυ είχε το ίδιο άγχος και την ίδια αγωνία να πάνε όλα καλά. Η παρουσία, όμως, του Θοδωρή στην αίθουσα τοκετού διαφοροποίησε πολύ αυτόν τον τοκετό σε σχέση με εκείνον του Φίλιππου. Έτσι και αλλιώς, είχε αντίληψη των πάντων, καθώς δεν της έγινε νάρκωση, αλλά επισκληρίδιος.

/

Πολύ ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για την οικογένεια ήταν και η πρώτη συνάντηση του Φίλιππου με το νέο μέλος της οικογένειας, Η αλήθεια είναι ότι ο 5χρονος γιος του περίμενε εδώ ακι ακιρό την άφιξη του αδελφού του. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στο μαιευτήριο, καθώς ο μικρός πήγαινε στο δωμάτιο της μητέρας του.

Ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας είναι ίδιος ο Φίλιππος και όπως εξομολόγηθηκε και η παρουσίαστριαQ “Είναι ακριβώς ίδιοι! Όμορφος και μοιάζει υπερβολικά στον Φίλιππο. Τα ίδια μάτια, η ίδια έκφραση, τα ίδια μαλλάκια. Σαν να μου έδωσαν το ίδιο μωρό.”

Η Σίσσυ έχει μάθει να απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνάει στο σπίτι με τον Φίλιππο και το ίδιο θα κάνει με το δεύτερο γιο της. Η τηλεόραση δεν της έχει λείψει, καθώς η μητρότητα, την οποία βιώνει για δεύτερη φορά, την έχει κάνει να βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία!

Read More

And More