Δ. Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει πώς έχασε 27 κιλά σε 40 μέρες και μιλά για τη σχέση με την Τ. Σωτηροπούλου!

Αυθόρμητος και ειλικρινής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μασά τα λόγια του και μιλά για όλους και για όλα. Το γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει στο περιοδικό “ΕΓΩ” πως είναι ευτυχισμένος με την Τόνια Σωτηροπούλου και πώς δεν παίρνει πίσω όσα είπε για την Ελισάβετ Σπανού.
Μιλώντας για την εμφάνιση και το πείσμα του, αποκάλυψε: “Έχασα 27 κιλά μέσα σε σαράντα μέρες. Έκανα αυστηρή διατροφή και είχα βάλει πείσμα να τα καταφέρω. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα”.
Για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: “Δεν είμαστε κάτι με την Τόνια ώστε να ασχολούνται τα Μέσα μαζί μας”.
/
Είναι η Τόνια η γυναίκα της ζωής του;
“Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη για να βάλεις μια τόσο μεγάλη ταμπέλα, μια επικεφαλίδα σε αυτήν τη σχέση. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ωραία, οπότε γιατί να προτρέχουμε και να λέμε κουβέντες που αργότερα μπορεί να αναιρεθούν…”
Τέλος, για το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για την Ελισάβετ Σπανού δήλωσε: “Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις δημόσια, πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις ανάλογες αντιδράσεις. Και όχι μόνον όσον αφορά την Ελισάβετ, αλλά και γενικότερα. Σε κάποιους άρεσαν, σε άλλους όχι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.”
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More