Αγγελική Ηλιάδη: Είναι ερωτευμένη και το δηλώνει! Οι ευχές για τα γενέθλια του αγαπημένου της!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Σάββας Γκέντσογλου και φυσικά δεν μπορούσε να μην δεχτεί δημοσίως ευχές από την σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μπορεί να δέχτηκε τρυφερά λόγια και… λουλούδια πριν από λίγες ημέρες από τον ποδοσφαιριστή, όμως σήμερα ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Ανέβασε μία φωτογραφία που είναι και δύο μαζί και χαμογελαστοί κι έγραψε: “Χρόνια πολλά αγάπη μου!!!! δυνατός… χαρούμενος και ευτυχισμένος!!! ό,τι ποθείς ό,τι ονειρεύεσαι… να το ζήσεις!!!”

Αν και κάποια δημοσιεύματα ήθελαν να έχει προβλήματα το ζευγάρι, το ίδιο αποδεικνύει μέρα με τη μερά ότι έρχεται όλο και πιο κοντά… Πριν λίγες μέρες μάλιστα ο Σάββας ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία κρατώντας ένα μωρό κι από κάτω τα σχόλια κι οι υπαινιγμοί για ένα δικό του παιδί, έπεσαν… βροχή! Το καλύτερο είναι ότι στα σχόλια αυτά απαντούσε θετικά ο Σάββας και συμμετείχε και η Αγγελική.

Χαρακτηριστικά είπε ο Σάββας σε μια φίλη του όταν του πε πως του πάει το μωρό…-“Να βάλω μπροστά;”. Κάποια στιγμή είπε η Αγγελική αστειευόμενη βέβαια: “Είμαστε σε καλό δρόμο!”
/

Λες να κάνουν την έκπληξη; Ο καιρός θα δείξει!

/

Read More

And More