Τ. Σαμαράς: Από την πίστα του Romeo… στο νοσοκομείο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς που από την πίστα γνωστού νυχτερινού κέντρου στην επαρχία βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ο γνωστός hair stylist που ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Romeo της Πάτρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

/

Ο Τρύφωνας, που έκανε την έκπληξη μετά το Dancing και τη συμμετοχή του στο θέατρο, δοκιμάζει φέτος τις δυνάμεις του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. Ο ίδιος ξεκίνησε τις εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το TLIFE, μάλιστα, σου εξασφάλισε και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια της πρώτης του εμφάνισης.

/

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, αντί να τον δούμε on stage, βρέθηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην Espresso: “Ενώ ήμουν στο δωμάτιό μου, στο ξενοδοχείο κοντά στο μαγαζί, την ώρα που πήγα να σηκωθώ και να ετοιμαστώ δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω. Ευτυχώς που ήταν μαζί μου ένας φίλος και με πήγαν στο νοσοκομείο” και συμπλήρωσε: “Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Από τη μια, με τίμησε πολύ η πρόταση του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Από την άλλη ήταν κάτι που ήθελα πολύ να κάνω. Όσο για την υγεία μου είναι κάτι περαστικό”.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More