Τάμτα-Πετράκος: Ψίθυροι για χωρισμό!

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ζει πια χωριστά. Μετά από πεντέμιση χρόνια σχέσης η Τάμτα και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Το παρασκήνιο του χωρισμού: ”Η απόφαση αυτή πάρθηκε ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα και ήταν επίπονη και για τους δύο. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Εκείνοι είχαν συνειδητοποιήσει από καιρό ότι ο δεσμός τους, είχε κάνει τον κύκλο του”, είπε φίλος του ζευγαριού.

”Το τελευταίο διάστημα αυτό που τους ένωνε περισσότερο ήταν η συνήθεια. Ο έρωτας είχε φύγει.” πρόσθεσε η ίδια πηγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ούτε η Τάμτα αλλά ούτε και ο Γρηγόρης Πετράκος για το χωρισμό τους, το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι χώρισε συναινετικά.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού είπαν ότι η σχέση τους είχε φτάσει σε ένα σημείο που ή θα παντρεύονταν ή θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους. Η Τάμτα αυτό τον καιρό βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, αυτή τη στιγμή έχει σαν προτεραιότητα την καριέρα της και την κόρη της Άννυ.

Read More

And More