Robert Pattinson: Τρεις γυναίκες – αναμεσά τους και η κόρη του Sean Penn – ερίζουν για την καρδιά του

Από απατημένος σύντροφος σε Δον Ζουάν εξελίσσεται ο πρωταγωνιστής του Twilight, με τουλάχιστον τρεις γοητευτικές κυρίες να φέρονται ως υποψήφιες για το κλειδί της καρδιάς του. Ο Robert Pattinson είναι πλέον όπως θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι out and about και οι συχνές βραδινές – και μη – εμφανίσεις του προκαλούν δημοσιεύματα για νέα σχέση.

Η/ πρώτη κυρία για την οποία ακούστηκε πως πλησίασε τον Robert ήταν η όμορφη Riley Keough… η εγγονή του θρύλου της Rock ‘n’ Roll Elvis Presley, γνώρισε τον Pattinson μετά από πρωτοβουλία της μητέρας της. Τα δημοσιεύματα λοιπόν μιλούσαν για μια γνωριμία με ερωτικές εκρήξεις και πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε σχέση.

Διαβάζουμε στο Perez Hilton πως αν και είναι πολύ νωρίς για να αποκαλέσει κανείς αυτό που έχουν σχέση, ο Robert βρήκε στο πρόσωπό της Riley την πρώτη γυναίκα να τον συγκινήσει ύστερα από την Kristen.

Μάλιστα οι πληροφορίες του αρχικουτσουμπόλη του Hollywood λένε πως ήταν η ίδια η μητέρα της Keough, Lisa Marie Presley που σύστησε την κόρη της στον ηθοποιό.

Όλα αυτά πριν /κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες από εκείνον και την Sydney Liebes. Η καλλίγραμμη νεαρή δεν είναι άλλη από την personal trainer που έχει αναλάβει τον ζεν περμιέ – ο οποίος σημειωτέον δήλωσε πως χρειάζεται επειγόντως γυμναστική, αφού το τελευταίο διάστημα είχε αμελήσει τη φυσική του κατάσταση – και η σχέση της οποίας με τον πελάτη της, κάθε άλλο παρά αυστηρά επαγγελματική παραμένει.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν πριν από μερικές ημέρες όλα τα tabloid σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα για να υποστηρίξουν τη θεωρία τους, οι καλά πληροφορημένες πηγές των δημοσιευμάτων εξηγούσαν πως μετά την Stewart που του ράγισε την καρδιά ο Robert δεν θα άφηνε τόσο εύκολα να διαρρεύουσν πληροφορίες – πόσω μάλλον φωτογραφίες – για την προσωπική του ζωή.

/Κι εκεί που πιστέψαμε πως ο Robert έχει να… αποφασίσει ανάμεσα σε δύο γυναίκες, μια τρίτη εμφανίζεται και μας κάνει να χάσουμε και το μέτρημα, αλλά και τη λογική!

Η σέξι παρουσιά αριστερά ονομάζεται Dylan, είναι η αγαπημένη κόρη του ηθοποιού Sean Penn και όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει την παρέα του Robert στις νυχτερινές της εξορμήσεις.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε club του Los Angeles και αν και ο φακός δεν κατάφερε να απαθανατίσει κάποια πιο φλογερή τους στιγμή, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπήρξαν και αγκαλιές και φιλιά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η μόνη φωτογραφία από την βραδιά είναι αυτή που ακολουθεί, με τον Robert Pattinson χαλαρό και ντυμένο casual με λευκό T-Shirt να κάθεται δίπλα στην όμορφη Dylan και οι δυο τους να απολαμβάνουν ένα cocktail. Είναι αυτό αποδεικτικό ενός νέου έρωτα που γεννιέται; Ο καιρός θα δείξει…

/

Read More

And More