Πρίγκιπας William και Kate Middelton: Βαπτίζουν στις 23 Οκτωβρίου τον πρίγκιπα Γεώργιο

Το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας προετοιμάζεται για τη βάπτιση του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου τον ερχόμενο μήνα. Η είδηση κυκλόφόρησε από το ίδιο το παλάτι, το οποίο και ανακοίνωσε την Παρασκευή πως το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα βαπτιστεί χριστιανός στο βασιλικό εκκλησάκι στο παλάτι του Saint James την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος – του οποίο το πλήρες όνομα είναι Πρίγκιπας Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος του Cambridge – είναι όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνο μετά φυσικά από τον παπού του Κάρολο και τον πατέρα του William. Την τελετή σύμφωνα πάντα με το παλάτι θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης για τη βάπτιση, το γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες από τη βάπτιση του ίδιου του William στην αγκαλιά της αδικοχαμένης μητέρας του Diana και πλάι στην Βασίλισσα Ελισάβετ (από δεξιά) και την βασιλομήτωρ (αριστερά). Ένα ντοκουμέντο που χρονολογείται από τον αύγουστο του 1982.

/

Read More

And More