Σοκαριστική αποκάλυψη από τη Mia Farrow: Ο γιος της με τον Woody Allen μπορεί να είναι τελικά του Frank Sinatra!

Η Mia Farrow ταράζει τα νερά του Hollywood με τη νέα της αποκάλυψε ενώ συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά στη σχέση της με τον διάσημο σκηνοθέτη Woody Allen.

Η ηθοποιός μιλώντας στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται ο γιος της Ronan, o οποίος θεωρούνταν -μέχρι σήμερα- το μόνο βιολογικό παιδί που απέκτησε με τον σκηνοθέτη, να είναι καρπός του παθιασμένου έρωτά της με τον Frank Sinatra.

Η Farrow δήλωσε στη συνέντευξή της ότι ο πρώτος της σύζυγος, Frank , υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Η πρωταγωνίστρια του “Παιδί της Ρόζμαρι” ήταν παντρεμένη μαζί του από το 1966 μέχρι το 1968 αλλά παρέμεινε ερωμένη του για αρκετό καιρό μετά, ακόμα και όταν είχε δεσμό με τον νεοϋορκέζο σκηνοθέτη. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει περίπτωση ο τραγουδιστής να είναι ο βιολογικός πατέρας του Ronan, απάντησε “ίσως”.

Βέβαια, δεν έγινε ποτέ τεστ πατρότητας για να εξακριβωθεί κάτι τέτοιο. Τους ισχυρισμούς της ηθοποιού έρχεται να ενισχύσει και ένα mail της κόρης του Frank Sinatra, Nancy, όπου δηλώνει ότι “ο Ronan είμαι μεγάλος μέρος της ζωής μας και νιώθουμε ευτυχία που τον έχουμε στην οικογένειά μας”.

Αυτό φυσικά, αν ισχύει, δεν θα δυσαρεστήσει καθόλου τον 25χρονο Ronan αφού μισεί τον Woody Allen από τότε που παράτησε την μητέρα του για χάρη της ετεροθαλούς αδερφής του, Soon Yi Previn. Θα σημαίνει όμως ότι ο διάσημος τραγουδιστής κατάφερε να τεκνοποιήσει σε ηλικία άνω των 70!

Η Mia Farrow μιλώντας στο περιοδικό πάντως τονίζει, για μία ακόμη φορά, ότι τόσο εκείνη όσο και τα 14 παιδιά της μισούν τον σκηνοθέτη ενώ αναζωπυρώνει τις φήμες που θέλουν τον Allen παιδόφιλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της συνήθιζε να κακοποιεί την θετή κόρη τους, Dylan. Μάλιστα, στο δημοσίευμα μιλάει και η ίδια η Dylan, η οποία πλέον έχει αλλάξει το όνομά της σε Malone.

Η 28χρονη υποστηρίζει ότι φοβάται τον σκηνοθέτη και δεν μπορεί να πει ούτε το όνομά του: “Αν μπορούσα να πω κάτι στην επτάχρονη Ντίλαν, αυτό θα ήταν να είναι θαρραλέα και να πει την αλήθεια. Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά θυμάμαι ό,τι συνέβη στη σοφίτα. Θυμάμαι τι φορούσα αλλά και τι δεν φορούσα. Έκανα ό,τι έκανα μόνο γιατί φοβόμουν. Ήθελα να σταματήσει.”

Read More

And More