Α. Τότσικας: ”Η ζήλεια σημαίνει ενδιαφέρον για τον άλλον”

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο περιοδικό Down Town, για την οικονομική κρίση, την τηλεόραση, το παιχνίδι της αναγνωρισιμότητας αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Λόγω της αναγνωρισιμότητας του, ο γνωστός ηθοποιός θυμάται ένα περιστατικό που τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση. ”Ερχόταν θυμάμαι μια κοπέλα κάποτε στο θέατρο, η οποία μου έφερνε ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, διάφορα πράγματα και από ένα σημείο και μετά αισθανόμουν άβολα. Αυτό, όμως, ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το αντιμετώπιζα όσο πιο cool μπορούσα, γιατί δεν ήθελα να πληγώσω έναν άνθρωπο”

Όσον αφορά το παιχνίδι της αναγνωρισιμότητας είπε: ”Ποτέ δεν έχω αποδεχθεί όλο αυτό που γίνεται με την αναγνωρισιμότητα και νομίζω ότι ποτέ δεν θα με μάθουν οι άλλοι πραγματικά το ποιος είμαι και τι νιώθω στην ουσία μου. Έτσι κι αλλιώς δεν έπαιξα ποτέ αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα να το παίζω και δεν θέλω να μάθω κιόλας, δεν με αφορά όλο αυτό που γίνεται σε σχέση με το γύρω γύρω της δουλειάς μου

Τι απαντάει σε όσους τον κατηγορούσαν στο παρελθόν ότι είχε καβαλήσει το καλάμι; ”Πάντα κάτι θα βρουν να πουν, δεν με νοιάζει όμως, όσα κι αν λέγονται για μένα. Δεν με θυμώνουν. Απλά θεωρώ ότι υπήρχε μια μεγάλη δόση υπερβολής σε όλα αυτά. Ok όμως, δεν έγινε και τίποτα. Δεν κάνω και καμιά φοβερή δουλειά, δεν είμαι γιατρός που να εξαρτώνται από μένα οι ζωές των άλλων ανθρώπων και επομένως θα έπρεπε να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λέγονται για μένα ή σε αυτά που κάνω”, είπε.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο ίδιος, δήλωσε: ”Πάντα ζηλεύω. Θεωρώ γελοίο να λέμε ότι δεν ζηλεύουμε, όλος ο κόσμος ζηλεύει, είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις, είτε είσαι καλός άνθρωπος είτε κακός. Η ζήλεια σημαίνει ενδιαφέρον για τον άλλον”.

Όσον αφορά την οικονομική κρίση ο 27χρονο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν τον έχει επηρεάσει. ”Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου. Εγώ είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που είμαστε νέοι θα βρούμε κάτι να κάνουμε σε σχέση με άλλα μέσα της δουλειάς μας, όπως στον κινηματογράφο ή το θέατρο. Η τηλεόραση τελείωσε, δεν βλέπω κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι θα γίνει κάτι φοβερό σε σχέση με τη συνέχεια σ’ αυτήν”, υπογραμμίζει.

Να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες για το περιοδικό Down Town έχουν γίνει από την αγαπημένη του Ρούλα Ρέβη.

Read More

And More