Μέχρι και τα παιδιά της Madonna κλείνουν ραντεβού για να την δουν!

Ραντεβού για να δουν την Madonna φαίνεται πως χρειάζεται να κλείσουν μέχρι και τα παιδιά της, αφού η βασίλισσα της pop δεν έχει χρόνο ούτε για να περάσει λίγες στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας κοντά στην οικογένειά της.

Ο ελεύθερος χρόνος της έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό και η ιδια καλείται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ως τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, σκηνοθέτης και μητέρα, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διαχειρίζεται και την τεράστια περιουσία της, που ανέρχεται στα 354.66 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή απο το περιβάλλον της αποκαλύπτει, μάλιστα, πως τα παιδιά της αναγκάζονται να κλείσουν 15λεπτα ραντεβού με την μαμά τους για να τη δουν. Οι ίδια πηγή λέει πως η βοηθός της διάσημης τραγουδίστριας σημειώνει στο καθημερινό πρόγραμα της, τα ραντεβού με τα παιδιά της, αφήνοντας σημειώματα που λένε “ώρα για την Lola”, “ώρα για τον David”.

Παρόλα αυτά, η Madonna αγαπά πολύ τα παιδιά της και της αρέσει να περνά χρόνο μαζί τους, να τα βοηθά στις ασκήσεις του σχολείου και να μαγειρεύει γι’ αυτά, αλλά όλα τα παραπάνω κατόπιν πλάνου. “Η Madonna είναι πολύ στοργική μητέρα και αγαπά τα παιδιά της χωρίς αμφιβολία, αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις της δεν της αφήνoυν πολύ ελεύθερο χρόνο για να περάσει στο σπίτι με την οικογένειά της”, αποκαλύπτει συνεργάτης της.


Η Madonna με την κόρη της Lourdes!

Read More

And More