Γ. Τσιμιτσέλης – Β. Λασκαράκη: Παντρεύτηκαν σήμερα στο Δημαρχείο!

Τα σκαλιά του… δημαρχείου ανέβηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. Το ζευγάρι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Αμαρουσίου από τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιβεβαίωσε τον γάμο του στο TLIFE λίγο μετά την ολοκλήρωσή του και λακωνικά είπε πως όλα πήγαν καλά. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον πολιτικό γάμο που θα έκανε με τη Βάσω Λασκαράκη στο TLIFE.

Διάβασε ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε στις αρχές του μήνα και που αφορά στον πολιτικό και θρησκευτικό γάμο

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει σύντομα; “Φαντάζομαι πως ναι. Λίγα χαρτιά έμειναν που πρέπει να φτιάξουμε και μάλλον θα ‘ναι πριν από τη γέννηση της μικρής!”

Ο θρησκευτικός γάμος υπάρχει σαν πλάνο; “Δεν ξέρω, μου φαίνεται δύσκολο! ‘Ολη αυτή διαδικασία δεν μας ταιριάζει. Γίνεται μόνο για τους συγγενείς του ζευγαριού και όχιγια το ίδιο το ζευγάρι. Για τους ίδιους είναι μόνο μια κουραστική διαδικασία. Δεν αλλάζει τίποτα στη μεταξύ τους σχέση… Δεν έχει να κάνει με την εκκλησία και τι σχέση έχουμε με αυτή. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του… Απλά θεωρώ ότι είναι ταλαιπωρία έτσι όπως γίνεται…”

Υπάρχουν όμως και πιο εναλλακτικοί τρόποι…:“Εγώ επειδή είμαι των άκρων ή θα γίνει κάτι σωστό και δυνατό ή δεν θα γίνει τίποτα!”

Read More

And More