Ο Κώστας Σόμμερ δοκιμάζει τη τύχη του στη Γερμανία!

Ο Κώστας Σόμμερ πηγαινοέρχεται πλέον σε Ελλάδα και Γερμανία. Η οικονομική κρίση αλλά και η ανάγκη του για νέα πράγματα, οδήγησε τον ηθοποιό να ”μεταναστεύσει” στον τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Εκεί θα πρωταγωνιστήσει σε μία καθημερινή τηλεοπτική σειρά και είναι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. ”Με χαρά δέχτηκα αυτή τη πρόταση από τη γερμανική παραγωγή. Πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα γιατί έχω και εκεί υποχρεώσεις. Μιλάω καλά τη γλώσσα και δεν δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ. Μιλάμε για μια σειρά με ποιότητα, επαγγελματισμό και κάτι το οποίο δεν έχω ξανακάνει στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε και αν λάβουμε υπ’όψη μας ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες η σειρά κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ευελπιστώ ότι θα σκίσουμε”, δηλώνει ο Κώστας στην Espresso.

Ωστόσο ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά, όπως λέει ο ίδιος”, δεν είναι ο μοναδικός λόγος για να χαίρεται. Το δικής του παραγωγής τηλεπαιχνίδι ”Extreme Sommer” μπορεί στην Ελλάδα να μην τα πήγε πολύ καλά από πλευράς τηλεθέασης, στο εξωτερικό όμως προβάλλεται σε 35 χώρες με τεράστια επιτυχία. Επομένως, οι απολαβές του Κώστα από τα πνευματικά δικαιώματα, θα είναι πάρα πολύ καλές.

Read More

And More