Ζ. Μακρυπούλια: Στα παρασκήνια της πρόβας για την “Sugar” – Video

Πρεμιέρα έχει σε λίγες μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια που μεταμορφώνεται σε “Sugar” για το ρόλο της στην παράσταση “Μερικοί το προτιμούν καυτό”. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον Κώστα Βουτσά, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.
Τι γίνεται όμως στα παρασκήνια των προβών τους στο θέατρο Παλλάς; Η Ελληνική Θεαμάτων ετοίμασε ένα video με τις πρόβες για να μας δώσει μια γεύση από το τι θα δούμε στην παράσταση.

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/28-10/zeta2.jpg

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Σταμάτης Φασουλής, σκηνοθετεί με πολύ κέφι και άλλο τόσο χιούμορ τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Θοδωρή Αθερίδη την ξανθιά “Sugar” Ζέτα Μακρυπούλια και τον Κώστα Βουτσά με το κότερο του και τους φέρνει από το Μαϊάμι μ’ ένα αεριωθούμενο μιούζικαλ στο θέατρο Παλλάς.

src=/files/Image/NEWS/2013/OKTOVRIOS/28-10/zeta3.jpg

Ποτοαπαγόρευση, κρίση ορχήστρα από ξανθά πεντανόστιμα κορίτσια, μαφία, εκατομμυριούχοι, έρωτες, τρένα, κότερα, τραγούδι, χορός από τσάρλεστον μέχρι Κομπαρσίτα, και σ’ όλα αυτά να πρωταγωνιστεί το γέλιο, στο έργο που ψηφίζεται ως καλύτερη κωμωδία της χρονιάς από το 1959 έως σήμερα. Σ΄ αυτό είναι βασισμένη η ταινία του Billy Wilder “Μερικοί το προτιμούν καυτό” πασίγνωστη και αγαπημένη από τις υπέροχες ερμηνείες των Τζακ Λέμον, Τόνι Κέρτις και Μαίρυλιν Μονρόε.
Δες το video από τα παρασκήνια:

Read More

And More