Ν. Σφακιανάκης – Δ. Βανδή: Η πολυαναμενόμενη συνάντηση μετά από 16 χρόνια στη σκηνή!

Αυτό το χειμώνα… Ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, Νότης Σφακιανάκης και η κορυφαία Eλληνίδα ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή κοιτάζονται στα μάτια… και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα θέαμα με υψηλά επίπεδα ακρόασης, θέασης και αισθητικής που θα μας πλημμυρίσει συναισθήματα!

Επτά Δεκεμβρίου η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας, η ημερομηνία για την πολύ-αναμενόμενη επί σκηνής αντάμωση του Νότη Σφακιανάκη με την Δέσποινα Βανδή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια…

Ο Νότης Σφακιανάκης, τολμηρός στη σύλληψη και ουσιαστικός όπως πάντα και η Δέσποινα Βανδή αληθινή και διαχρονικά αυθεντική, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους «προίκες» και έρχονται να προκαλέσουν αδιαμφισβήτητη μουσική συγκίνηση σε ένα πρόγραμμα με άποψη.

Ανατρέποντας τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν διστάζουν να κάνουν την διαφορά και ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή για να υποδεχτούν τους πιστούς φίλους τους από την αρχή της νύκτας, στις δώδεκα ακριβώς!

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται στη σκηνή του ΕΝΑΣΤΡΟΝ στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους…

O Νότης Σφακιανάκης, με τον τελευταίο πολύ-πλατινένιο δίσκο του, «16 Αυτοτελείς Ιστορίες», που έγινε ανάρπαστος μέσα σε λίγες μόλις ώρες, τραγουδά τα μεγάλα κλασσικά πλέον τραγούδια του και είναι παρών ανάμεσά μας περισσότερο από κάθε άλλον καλλιτέχνη.

Η Δέσποινα Βανδή πιο ώριμη ερμηνευτικά από ποτέ ανοίγει νέο κύκλο στη δισκογραφική της πορεία έχοντας σαν παρακαταθήκη ρεκόρ πωλήσεων από τους πολύ-πλατινένιους δίσκους της και κάνει κατάθεση ψυχής με κάθε της ζωντανή εμφάνιση!

Στην παράσταση συμμετέχουν ο λυράρης Γιώργος Βεριδάκης και οι τραγουδιστές Άγγελος Δάνος, Γεωργία Δήμου, Νίκη Παππά, Ερωφίλη Τζάνου και Ελένη Σελλούντου. Μουσικός επιμελητής του Νότη Σφακιανάκη είναι ο Βαγγέλης Βασιλείου και της Δέσποινας Βανδή ο Λεωνίδας Τζίτζος. Τις χορογραφίες επιμελείται ο Garry Mardon.

Να αναφέρουμε ότι κρατήσεις μπορούν να γίνουν είτε σε περιβάλλον Facebook, είτε από το site, είτε τηλεφωνικά.

Read More

And More