Γ. Μαζωνάκης: “Μετά τη δήλωση του για τη Χ. Α. δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σφακιανάκη”

Η ακύρωση της συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή και του Νότη Σφακιανάκη λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα ήταν η είδηση του Σαββατοκύριακου. Η τραγουδίστρια επέλεξε να στηρίξει τα πιστεύω της και να αποχωρήσει από το σχήμα του Έναστρον και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό μέσα από ένα κείμενο στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Φυσικά, η κίνηση αυτή σχολιάστηκε με τους περισσότερους συναδέλφους της -και όχι μόνο- να στηρίζουν την επιλογή της. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε για το θέμα.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά πιάνει μια μανία τους καλλιτέχνες να γίνουν κομματάρχες. Δεν μου αρέσει επίσης που ο ένας ρίχνει ευθύνες στον άλλο και κανείς δεν λέει στην Ελλάδα “φταίω κι εγώ”. Αντί να ενωθούμε, να κάνουμε ένα ξεκίνημα για να μπορέσει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

“Σαφώς πρέπει οι καλλιτέχνες να έχουν άποψη, αλλά εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα σύρω τον λαό κάπου. Στο παρελθόν μπορεί οι καλλιτέχνες να επηρέαζαν, αλλά τώρα είναι άλλες εποχές”, συνέχισε. “Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σφακιανάκη, άψογα. Μετά από αυτή τη δήλωση για τη Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω… προφανώς δεν θα δούλευα μαζί του”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Read More

And More