Βασάνιζαν με εικονικές εκτελέσεις τον φίλο της φοιτήτριας που αγνοείται! 5 νέες συλλήψεις!

Χθες το απόγευμα και σήμερα τα ξημερώματα, συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα ως συναυτουργοί του δράστη της απαγωγής του 50χρονου καθηγητή και φίλου της αγνοούμενης φοιτήτριας.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και τρεις άντρες οι οποίοι συμμετείχαν με διαφορετικούς ρόλους στα επιμέρους στάδια της προετοιμασίας και εκτέλεσης της απαγωγής.

Η αρπαγή του 50χρονου καθηγητή είχε συνδεθεί από την αρχή με την οικογένεια της Αγγελικής Σταυρουλάκη, της φοιτήτριας που αγνοείται. Μάλιστα, οι υποψίες είχαν επικεντρωθεί στον αδερφό της κοπέλας, γιατί τις τελευταίες ημέρες ήταν εξαφανισμένος.

Τελικά οι αρχές ύστερα από διαπραγματεύσεις, κατάφεραν την απελευθέρωση του 50χρονου άντρα. Οι στιγμές που έζησε ήταν εφιαλτικές. Αυτοί που τον κρατούσαν, τον πήγαιναν από παράπηγμα σε παράπηγμα για να τον ανακρίνουν καθώς πίστευαν πως γνώριζε που βρίσκεται η φοιτήτρια. Αρκετές φορές μάλιστα τον έβαζαν στον τοίχο και τον απειλούσαν με το πιστόλι στον κρόταφο ότι θα τον σκοτώσουν. Ξεκινούσαν την αντίστροφη μέτρηση και όταν ο χρόνος τέλειωνε ο καθηγητής άκουγε το χαρακτηριστικό ”κλικ” από τη σκανδάλη του όπλου.

Read More

And More