Μόλις κυκλοφόρησε! Το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Onirama

Αν δεν έχεις μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, ακούγοντας το νέο τραγούδι των Onirama θα σου συμβεί! Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο video clip με το οποίο το αγαπημένο σου συγκρότημα υποδέχεται τις γιορτές!

Μετά την επιτυχία του “Μια βόλτα” (Δες εδώ το video clip του τραγουδιού) ετοίμασαν το νέο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο “Στην πόλη των αγγέλων” σε στίχους Θοδωρή Μαραντίνη και μουσική Θοδωρή Μαραντίνη – Γιώργου Κοκονίδη Γιώργου και θα κυκλοφορήσει από τη MINOS EMI. Συμμετέχει και η παιδική χορωδία Rosarte!

Μέσα από τα αθώα μάτια των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών, η αγαπημένη μπάντα μας θυμίζει τις αξίες των Χριστουγέννων, που τα παιδιά κάνουν τόσο μαγικά!

Με πρωταγωνιστή το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα στο εντυπωσιακό video clip του νέου τραγουδιού, ένα κοριτσάκι δίνει το δώρο της στον καλύτερο της φίλο, ενισχύοντας το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς για το συνάνθρωπο και την ύπαρξη αφανών καθημερινών ηρώων.

Η παιδική αγάπη, σε πλήρη ανιδιοτέλεια, αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο του νέου clip και μεταδίδει το μήνυμα σε όλους ότι «Χριστούγεννα δεν είναι να ξεχνάς».

Μέσα από ένα πρωτοποριακό σενάριο, οι ONIRAMA ταξιδεύουν «Στην Πόλη των Αγγέλων», με μια κρυστάλλινη χιονόμπαλα που αποτελεί το χριστουγεννιάτικο δώρο κι ενθουσιάζει όλα τα παιδιά! Καθώς αυτά «στους ήρωες πιστεύουν» καταλήγουν να τραγουδούν μαζί τους…

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions.

Οι Onirama μπαίνουν στην “πόλη των αγγέλων” και σε παρασύρουν στην μαγεία των Χριστουγέννων…

Read More

And More