Megan Fox: Με ορατή πλέον τη φουσκωμένη κοιλίτσα της σε βόλτα για ψώνια 2 μήνες πριν τη γέννηση του μωρού της

Eίναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι μόλις δύο μήνες μακριά από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Αλλά η μικρή κοιλίτσα της Megan Fox ήταν σαφώς ορατή κάτω από το στενό t -shirt της και ένα παλτό με κουκούλα, ενώ ψώνιζε στο Planet Beauty στο Studio City την Παρασκευή.

Η 27χρονη μέλλουσα μαμά κάλυπτε το άψογο, αμακιγιάριστο πρόσωπό της με τα κλασικά RayBan γυαλιά ηλίου και τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά της. Η εκπληκτικά καλλίγραμη στάρλετ ήταν ντυμένη άνετα με ένα γκρι κολάν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες με γούνινη επένδυση.

Εν τω μεταξύ ο σύζυγός της Brian Austin Green κρατούσε τις σακούλες από τα ψώνια πηγαίνοντας προς το Range Rover τους.Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο 14 μηνών το Noah που όμως δεν τους συνόδευε στη βόλτα τους.

Νομίζω ότι ο Noah είναι πρόκειται να γίνει ένας καταπληκτικός μεγάλος αδελφός με τον καιρό, δήλωσε η Fox στο περιοδικό People. Πιστεύω ότι έχει μια ιδέα, αλλά δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακόμα ότι ένα μωρό θα ζει με όλους μας από εδώ και πέρα – θα πρέπει να προσαρμοστεί.

Η ηθοποιός συνέχισε: Του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής και πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Η Megan είναι επίσης θετή μητέρα του 11χρονου γιου του Green, Kassius, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Vanessa Marcil .

Read More

And More